Jeste se pri online kupovini ikad zapitali koliko sigurna je trgovina u kojoj kupujete? U tolikom broju primamljivih ponuda koje pršte na sve strane teško je razlučiti koja je zapravo prava i potpuno sigurna, bez ikakvih rizika.

Instar Informatika, jedna od vodećih i najbrže rastućih domaćih trgovina tehnološkom robom i opremom, je krajem 2016. godine postala ponosnim vlasnikom certfikata SIGURNA TRGOVINA koji vam ulijeva dodatno povjerenje pri svakoj online transakciji.

Vaši osobni podaci kao i sama kupovina su potpuno zaštićeni, tako da opušteno možete uživati u shoppingu iz udobnosti svog naslonjača. Kupovinu ćete obaviti 100% pouzdano i sigurno!

st


Instar konstantno ulaže u ponudu i sigurnost, spomenuti certifikat samo dokazuje naša nastojanja da vam online shopping iskustvo učinimo što zabavnijim i bezbrižnijim, na obostrano zadovoljstvo.

Za više informacija kliknite ovdje.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

specka_1 • Paaa doobro,dobro je sve...ima napajanje grafička rami sve ima.
  Toni D.
   

 • Mogu se naći/naručiti proizvodi kojih nema nigdje drugdje.Brza dostava i stručno osoblje
  Matija H.
   

 • One of the best IT stores in town. If they are out of stock, they'll order it for you. Super helpful bunch of guys, I wanna build a gaming rig now just because I'm so informed.
  Filip F.
   

 • Veliki izbor svega i svacega, povoljne cijene i dobre akcije
  vedran k.
   

 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.