Jer netko mora biti i najbolji. :)

Instar Informatika, jedna od vodećih i najbrže rastućih domaćih trgovina tehnološkom robom i opremom s ponosom predstavlja najnovije priznanje za svoju djelatnost -
BEST BUY medalju kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji garantiraju najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy).

"Best Buy Award" status i medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima "Best Buy Award" osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji.

Medalju ste nam dodijelili upravo VI, naši cijenjeni kupci. Jer sami korisnici proizvoda i usluga najbolje znaju i najbolje mogu ocijeniti što za njih predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Zahvaljujemo se još jednom na opetovanom povjerenju kroz sve ove godine te se ujedno obvezujemo pružati vam vrhunsku uslugu i proizvode na koje ste dosad navikli u godinama koje dolaze.

Best buy


Više o Best Buy award priznanju, zašto je omjer cijene i kvalitete bitan te po čemu se ovo priznanje razlikuje od drugih može saznati OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

znacke • Odlično,web shop je detaljan i dobro prezentiran!
  Dario R.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.
   

 • odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
  Mateja B.
   

 • Sviđa mi se stranica! Iskustvo vrlo pozitivno! Sve 5! ;)
  Ivan K.
   

 • Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
  Nikola B.