Svaki ozbiljni gamer pazi na to da uz beskompromisan PC stroj nabavi i odgovarajuću opremu koja će pratiti sve zahtjeve modernog gaming doba. Uz obaveznu periferiju velika pažnja se pridaje i izboru monitora o kojem će vaše iskustvo igranja uvelike ovisiti, bez obzira na to koliko vremena provodili za računalom.

Fina, 'buttery-smooth' slika i velike dijagonale su ne tako davno bile san mnogih, no uz današnji izbor opreme i nikad povoljnije cijene su nadohvat ruke doslovno svakome. Briljantni paneli, s tankim okvirom ili bez njega, raskošne dijagonale i rezolucije, nikad bolji izbor brandova... i odjednom imate previše izbora. Tu su i Free Sync i G-Sync moduli koji isporučuju glatku, besprijekornu sliku bez trzanja, no za koji se na kraju odlučiti? Kako bi se u svoj toj 'šumi izbora' snašli što lakše i bezbolnije, Instar Informatika vam donosi pregled ponajboljih modela na domaćem tržištu s kojima jednostavno ne možete pogriješiti. Ovisno o vašoj postojećoj opremi i preferencama, izaberite model uz koji ćete gaming uživanciju dići na jednu sasvim novu razinu...

>>> Najbolje od gaming monitora potražite OVDJE.

Robu šaljemo i pouzećem po cijeloj Hrvatskoj, za detalje pogledajte na KAKO KUPOVATI?

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.
znacke

 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.
   

 • Odlično,web shop je detaljan i dobro prezentiran!
  Dario R.
   

 • Sve je proteklo brzo i jednostavno...stranica je vrlo pregledna i razumljiva...bravo..
  ALEKSANDER C.