Instar Zadar shop 5.5.2022. seli na novu lokaciju u City Galleriu u Zadru gdje će proširenim asortimanom kvalitetne opreme i vrhunskom uslugom odgovoriti na sve potrebe i najzahtjevnijih zaljubljenika u tehnologiju.

Kao i u ostalim poslovnicama diljem Hrvatske, Instar je Zadrane oduševio sjajnim omjerom vrhunske kvalitete i pristupačne cijene pa se nakon samo godinu dana poslovanja u Zadru pokazala potreba za otvorenjem novog, većeg prostora u kojem će ljubitelji vrhunske tehnologije moći pronaći najbolje za sebe.

Sve kupce u novoj zadarskoj poslovnici od 5. do 12. svibnja čeka posebna ponuda s popustima do 50% za sve vrste plaćanja, a o kojim je proizvodima riječ možete provjeriti OVDJE.

Otvorenje novog shop u Zadru ćemo proslaviti i na našem Instagramu prigodnom nagradnom igrom s nagradnim fondom u vrijednosti više od 21.000 kuna. Giveaway će trajati od 6. do 13. 5., a tijekom navedenih tjedan dana Instar će podijeliti zaista pregršt vrijednih nagrada – laptope, pametne telefone, pametne satove i televizije i još mnogo toga.

Zahvaljujući personaliziranoj usluzi, vrhunskoj kvaliteti, pristupačnoj cijeni ali i webshopu, Instar je godinama jedno od najomiljenijih mjesta domaćih ljubitelja računalne opreme koji po najnovije komade na tržištu dolaze upravo u Instar – retailera uvijek spremnog ponuditi najbrži odgovor na potrebe domaćeg tržišta.

Kompletnu promo ponudu povodom otvaranja nove Instar poslovnice pogledajte OVDJE.

Vidimo se 5.5. u 8 sati u City Galleriji Zadar! ;)

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.nove znacke
 • Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
  Nikola B.
   

 • Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
  Cikac P.
   

 • One of the best IT stores in town. If they are out of stock, they'll order it for you. Super helpful bunch of guys, I wanna build a gaming rig now just because I'm so informed.
  Filip F.
   

 • Sve je proteklo brzo i jednostavno...stranica je vrlo pregledna i razumljiva...bravo..
  ALEKSANDER C.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.