Neki laptopi su jednostavno drukčiji od drugih i pravi su sinonimi za klasu koju predstavljaju. Jedan od takvih je sad već legendarni Lenovo Legion prijenosni stroj koji predstavlja sam vrh tehnologije za gaming i profesionalce u pokretu. Nova serija nosi pojednostavljeno, pamtljivije ime - Legion 5. Pod tim nazivom se u Instaru mogu pronaći različite konfiguracije koje će odgovarati vašim specifičnim željama, potrebama i raspoloživom budžetu.

Superiorna izvedba na kakvu nas je Lenovo navikao i u novoj Legion seriji pokazuje svu svoju raskoš. Novi, potentni Intel procesori 10-te generacije lako i bez ikakva napora odrađuju sve zadatke dok su za fine detalje zaduženi izvrsni full HD IPS paneli s osvježavanjem do 144 Hz te NVIDIA grafičke kartice. Fantastični, superbrzi NVMe diskovi će vam u tren oka sav željeni sadržaj učiniti dostupnim. Birani materijali korišteni pri izradi ovog tehnološkog dragulja vam osiguravaju trajnost i pouzdanost na duge staze. Na vama je samo da se opustite i uživate u ponuđenom...

>>> Novu Lenovo Legion 5 seriju potražite još danas, cijene kreću već od 8099 kn.

Kompletnu ponudu Lenovo laptopa potražite OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.
Legion 5


znacke • One of the best IT stores in town. If they are out of stock, they'll order it for you. Super helpful bunch of guys, I wanna build a gaming rig now just because I'm so informed.
  Filip F.
   

 • Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
  Nikola B.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.
   

 • Sviđa mi se stranica! Iskustvo vrlo pozitivno! Sve 5! ;)
  Ivan K.
   

 • Sve je proteklo brzo i jednostavno...stranica je vrlo pregledna i razumljiva...bravo..
  ALEKSANDER C.