Omiljeni Office 365 nedavno je postao Microsoft 365. I tu se ne radi samo o promjeni imena, novi Microsoft 365 vam donosi još više koristi i alata od starog Officea. Snažne i produktivne aplikacije pomoći će vam da život učinite kreativnijim, organiziranijim i sigurnijim, gdje god se nalazili. Uključite se u posao s bilo koje zemljopisne točke i bez obzira na vanjske okolnosti obavite željeno brzo, efikasno i bez imalo napora.

Microsoft 365 je prepun intuitivnih inovacija koje vam olakšavaju korištenje alata i štede dragocjeno vrijeme. Microsoft 365 nije dio sustava Windows i radi se o odvojenom softveru čije su usluge dizajnirane za različite platforme. Klasični premium Office paket aplikacija s trajnim licencama pogodan je za vlasnike uređaja sa Windows 10 sustavom i za vlasnike Mac računala.

Godišnje pretplate za Microsoft 365 pružaju mogućnost upotrebe aplikacija i usluga na mobilnim uređajima sa iOS i Android. Uživajte u brojnim pogodnostima u svakoj prilici i na svakom uređaju, bez ograničavajućih faktora. Samo uz Office programe možete biti sigurni da će se vaši dokumenti otvoriti na bilo kojem računalu ili drugom uređaju bez gubitka podataka i formatiranja.

U ponudi Instar Informatike pronađite sljedeće programe i prilagodite ih svojim potrebama:

1) Microsoft 365 Personal - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, 1TB SkyDrive i 60 Skype minuta. Za PC/Mac, tablet i telefon - 399 kn
2) Microsoft Office Home and Business (2019 English) - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook - 1999 kn
3) Microsoft Office Home and Business (2019 Croatian) - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook - 2049 kn

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.


m365znacke • brta dostava lagana sstranica za koristenje sve najbolje
  Duje N.
   

 • sve 5 i stranica i ekipa u dućanu na Fiumari- Rijeka
  Matija P.
   

 • Odlično,web shop je detaljan i dobro prezentiran!
  Dario R.
   

 • Sviđa mi se stranica! Iskustvo vrlo pozitivno! Sve 5! ;)
  Ivan K.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.