Republika Hrvatska uskoro prelazi na novi DVB-T2 sustav odašiljanja televizijskih programa pomoću kojega ćete dalje moći pratiti svoje omiljene TV kanale, no u puno boljoj kvaliteti nego što je slučaj dosad bio. Stari DVB-T signal kojeg smo dosad koristili odlazi u povijest. Prelazak na novi signal počinje 27/10 i trajat će sve do 12/11/2020 te će se odvijati po digitalnim regijama. Ukoliko ste korisnik kabelske, satelitske ili IPTV usluge, tada prijelaz na DVB-T2 ne utječe na vas.

karta


Za prijem programa u DVB-T2 sustavu potrebno je imati samostojeći prijamnik/tuner ili TV s DVB-T2 biračem kanala i HEVC / H.265 video dekoderom. U Instar Informatici na vrijeme nabavite potrebnu opremu kako bi nesmetano mogli nastaviti uživati u gledanju omiljenih TV programa, bilo da se radi samo o tuneru ili modernom TV uređaju koji već dolazi s ugrađenim DVB-T2 tunerom/dekoderom.

Radi lakšeg snalaženja u današnjoj ponudi dekodera i televizora smo za vas pripremili i BEST BUY izbor iz obje kategorije, više informacija potražite OVDJE. Cijene startaju već od 189 kn...

Ukoliko se odlučite za kupnju novog televizora, preporučamo da odaberete i jedan od zidnih nosača za što čišći izgled vašeg životnog prostora.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.
znacke • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
  Nikola B.
   

 • odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
  Mateja B.
   

 • One of the best IT stores in town. If they are out of stock, they'll order it for you. Super helpful bunch of guys, I wanna build a gaming rig now just because I'm so informed.
  Filip F.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.