Garancija kvalitete new


Kvaliteta je jedna od naših temeljnih vrijednosti.
Posebnu pozornost posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantiraju sigurnost internet kupnje i zadovoljstvo kupaca.

Kvaliteta koju od nas očekujete je naš svakodnevni posao.

Znamo da je kupovina preko interneta drugačija od kupovine u trgovini. Dok šećete trgovinom možete dotaknuti proizvode, procijeniti ih golim okom i doslovno „vidite što kupujete“. Pred nas to stavlja izazov da u svakom trenutku imate sigurnost da će proizvodi koje naručite doći do vašeg kućnog praga točno onakvi kakvi su i na internetu.

Za nas to znači da vam moramo svakodnevno nuditi najvišu moguću razinu kvalitete.

Što vidite na webu, to i dobijete kod kuće
Odabrali smo vrhunske proizvode naših dobavljača pa tako na Instar webu možete pronaći i naručiti odabrane proizvode za koje garantiramo visoku kvalitetu.
Svjesni smo da proizvode ne možete dotaknuti i da to može otežati vaš odabir te upravo zbog toga svakodnevno garantiramo da Vas nećemo razočarati.

Pakiramo onako kako bi i vi pakirali u trgovini
Upravo tako pakiramo i za vas - najvažnije nam je da ste zadovoljni sa svojom dostavom i da nijedan artikl nije oštećen. Naši djelatnici pomno pakiraju sve proizvode s našeg skladišta i distributivnog centra te ih pakiraju na način da uvijek stignu neoštećeni do vas.

Akcije, širok asortiman, sigurnost plačanja i načini plačanja
Brza dostava i preuzimanje u poslovnicama
Komunikacija s kupcima i mogućnost povrata

Kvaliteta2017


 • One of the best IT stores in town. If they are out of stock, they'll order it for you. Super helpful bunch of guys, I wanna build a gaming rig now just because I'm so informed.
  Filip F.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.
   

 • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • Odlično,web shop je detaljan i dobro prezentiran!
  Dario R.
   

 • Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
  Nikola B.