Tvrtka Instar informatika d.o.o. posluje od 2008. godine i bavi se maloprodajom, uvozom i veleprodajom informatičke i elektroničke opreme. Naši dobavljači su renomirani domaći, europski i svjetski distributeri i proizvođači IT opreme. Zahvaljujući efikasnim logističkim rješenjima, u mogućnosti smo ponuditi najbolje cijene za artikle koje prodajemo. Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih.

Proteklih godina smo naučili nešto i o Vašim očekivanjima. Djelatnici Instar informatike svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve Vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i uvodimo nova informatička rješenja.Dobitnici smo Superbrands medalje prema glasovima kupaca.
Dobitnici smo titule Pouzdanog Trgovca za 2014. godinu prema glasovima kupaca.
Dobitnici smo titule Sigurnog Trgovca za 2016/2017 godinu i za 2017/2018 godinu.Naziv: INSTAR INFORMATIKA d.o.o., Heinzelova 15, 10000 Zagreb
Cilj i opis: Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa
Ukupna vrijednost projekta: 874999,98 kn
EU udio u financiranju: 481599,99 kn
Razdoblje provedbe projekta: 22.02.2015. – 22.02.2016.


 • odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
  Mateja B.
   

 • Sviđa mi se stranica! Iskustvo vrlo pozitivno! Sve 5! ;)
  Ivan K.
   

 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.
   

 • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • Sve je proteklo brzo i jednostavno...stranica je vrlo pregledna i razumljiva...bravo..
  ALEKSANDER C.