Mailing list
Upišite se u našu mailing listu


Tvrtka Instar informatika d.o.o. posluje od 2008. godine i bavi se maloprodajom, uvozom i veleprodajom informatičke i elektroničke opreme. Naši dobavljači su renomirani domaći, europski i svjetski distributeri i proizvođači IT opreme. Zahvaljujući efikasnim logističkim rješenjima, u mogućnosti smo ponuditi najbolje cijene za artikle koje prodajemo. Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih.

Proteklih godina smo naučili nešto i o Vašim očekivanjima. Djelatnici Instar informatike svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve Vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i uvodimo nova informatička rješenja.Dobitnici smo Superbrands medalje prema glasovima kupaca.
Dobitnici smo titule Pouzdanog Trgovca za 2014. godinu prema glasovima kupaca.
Dobitnici smo titule Sigurnog Trgovca za 2016/2017 godinu i za 2017/2018 godinu.Naziv: INSTAR INFORMATIKA d.o.o., Heinzelova 15, 10000 Zagreb
Cilj i opis: Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa
Ukupna vrijednost projekta: 874999,98 kn
EU udio u financiranju: 481599,99 kn
Razdoblje provedbe projekta: 22.02.2015. – 22.02.2016.


 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.
   

 • Mogu se naći/naručiti proizvodi kojih nema nigdje drugdje.Brza dostava i stručno osoblje
  Matija H.
   

 • Veliki izbor svega i svacega, povoljne cijene i dobre akcije
  vedran k.
   

 • Nema bolje informatičke trgovine u Hrvatskoj, preporuka
  Alen M.
   

 • Paaa doobro,dobro je sve...ima napajanje grafička rami sve ima.
  Toni D.