Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
AsRock će opremiti tvoj PC!

AsRock će opremiti tvoj PC!

Svakih par mjeseci ili godina nadograđujemo naša računala kako bi bili u trendu sa većim standarima koje nove igre i programi postavljaju. A, u svijetu računalne tehnologije, ključan element koji određuje performanse i funkcionalnost vašeg računala je matična ploča. A kako bi grafika u igrama bila što bolja i fluidna, potrebno je nabaviti grafičku karticu moćnih performansi.

AsRock, vodeći svjetski proizvođač komponenti za računala, nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda koji su idealni za svakog korisnika, bilo da se radi o entuzijastu, gameru ili profesionalcu. Zato vam je Instar Centar pripremio ono najbolje iz AsRock ponude.

 

AsRock matične ploče: Temelj vašeg računala

 

Matična ploča je srce vašeg računala, temelj na kojem se grade sve ostale komponente. AsRock matične ploče dizajnirane su s najnovijom tehnologijom kako bi pružile vrhunske performanse i pouzdanost. Bez obzira tražite li matičnu ploču za igranje, produktivnost ili izgradnju serverskog sustava, AsRock ima rješenje za vas.

 

AsRock matične ploče ističu se po svojoj kompatibilnosti s najnovijim procesorima, brzim memorijama i raznovrsnim opcijama povezivanja. Od kompaktnih mini ITX ploča do prostranih ATX formata, AsRock nudi raznolikost kako bi zadovoljio potrebe svih korisnika.

 

ASRock | X570 Phantom Gaming 4

AsRock grafičke kartice: snaga i performanse za igranje i profesionalnu upotrebu

 

Grafička kartica ključna je za isporuku visokokvalitetnih grafika i fluidnog iskustva pri igranju igara ili obradi video sadržaja. AsRock grafičke kartice nude izvanredne performanse, napredne tehnologije i inovativne značajke koje će poboljšati vašu igračku ili profesionalnu radnu stanicu.

 

AsRock grafičke kartice podržavaju najnovije tehnologije poput NVIDIA GeForce ili AMD Radeon arhitekture, pružajući vrhunsko iskustvo u igranju i obradi grafike. S različitim modelima koji se kreću od entry-level do high-end segmenta, AsRock ima grafičku karticu za svakog korisnika, bez obzira na njihove potrebe ili proračun.

 

AsRock je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i inovaciju u svijetu računalnih komponenti. Njihove matične ploče i grafičke kartice pružaju temelj i snagu potrebnu za izgradnju impresivnih računalnih sustava koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike.

Ako tražite vrhunske komponente za nadogradnju ili izgradnju računala, ne tražite dalje. Sa širokim spektrom proizvoda i neporecivom reputacijom, AsRock je pravi izbor za sve vaše potrebe vezane uz matične ploče i grafičke kartice. Investirajte u AsRock i unaprijedite svoje računalo danas! Cijelu AsRock promotivnu ponudu istražite u Instar Centru.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Jako pristupačni, vrlo velik izbor proizvoda, brza dostava, prvi izbor za IT kupovinu.
Frane S.
Jedna od najboljih informatičkih trgovina u Hrvatskoj.
Dominik D.
Jednostavno, pregledno, dostupno! Jedan od najboljih web dućana!! Čak se i "računalno nepismena" osoba lako snalazi i može naći traženi artikl!
Marijan P.
odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
stranica jednostavna za korištenje
Ivan V.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja