Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
KREĆE SPRING TECH MARKET!

KREĆE SPRING TECH MARKET!

Proljeće je stiglo, a sa sobom donosi uzbudljive rasprodaje! Instar je odlučio obogatiti vaše proljetne dane s najnovijim tehnološkim čudesima i pripremio vam ono najbolje za SPRING TECH MARKET, nudeći vam priliku da uštedite do 35%!

Širok i bogat asortiman najboljih tehnoloških proizvoda današnjice

Imamo velike rasprodaje mobitela i opreme za njih, a također vam nudimo i moćna gaming računala koja smo odabrali kako bi vam ispunili svaku tehnološku želju i dali prednost u igranju.

U Instar Centru imamo i pametne kućanske uređaje koji će vam olakšati i unaprijediti svakodnevni život. Također imamo pregršt gaming miševa, tipkovnica i ostalog za igrače koji žele bolje performanse u igrama. Bez obzira tražite li prijenosnike, tablete ili možda nešto za kućanstvo ili osobnu njegu, naš webshop i poslovnice diljem Hrvatske imaju bogat i raznolik izbor!

Kvaliteta i Performanse

Nudimo vrhunsku kvalitetu i izvanredne performanse po izuzetno pristupačnim cijenama. Svaki proizvod pažljivo je odabran kako bi zadovoljio vaše potrebe za inovacijom, izvrsnošću i performansama.

Ne propustite priliku istražiti SPRING TECH MARKET ponudu, koja traje do 30.4. ili do isteka zaliha. Upustite se u raznolik svijet tehnoloških proizvoda koje nudimo i budite u toku s najnovijim trendovima tehnologije. Požurite, jer najtraženiji proizvodi u ograničenim količinama neće čekati do kraja promocije.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlicno, stvarno sam zadovoljan i cijenama i uslugama
Zadovoljan sam. Usluga je odlična.
Jadranka I.
odlicno! jako jeftino i svakome preporucujem! velik izbor!
Ivo S.
Brzo i jednostavno! U današnje vrijeme itekako potrebno.
ANDREA G.
Zadovoljan sam sa dostavom i općenito cijelim dućanom i svake pohvale za stranicu.
Ivan V.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja