Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Kupite TV i na poklon dobivate aparat za kavu

Kupite TV i na poklon dobivate aparat za kavu

Instar vam predstavlja neodoljivu Hisense ponudu televizora koju ne smijete propustiti. Svaka kupnja određenih Hisense Smart TV modela dolazi s dodatnim bonusom - besplatnim aparatom za kavu Hisense HESCM15DBK.

 

Ova nevjerojatna promocija je savršena prilika za sve ljubitelje televizije i kave da unaprijede svoje iskustvo uživanja u filmskim maratonima kod kuće. Kada se udobno smjestite pred svoj novi Hisense Smart TV, možete uživati u omiljenim filmovima, serijama ili igrama, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka koje nudi Hisense.

 

hisense-tv-promo-3mj-banner-vne4589nhf-4egn984e5-fhn9485ehklfd

U promotivnom razdoblju od 18.3. do 30.4.2024. uz registraciju uređaja unutar 30 dana od datuma kupovine, na poklon dobivate fenomenalan aparat za kavu. Zahvaljujući ovom poklonu, možete napraviti savršeni cappucino ili espresso i dodatno uživati u svakom trenutku provedenom uz omiljene sadržaje na ekranu.

 

Kavni avtomat - HESCM15DBK - Hisense

Hisense je sinonim za naprednu tehnologiju, jednostavno korisničko sučelje i besprijekornu izvedbu. Televizori te marke omogućuju pristup najnovijim streaming uslugama, društvenim mrežama i aplikacijama, sve to uz visoku razlučivost slike i bogat zvuk koji pruža ugodno iskustvo za obiteljske večeri.

 

Ne propustite priliku iskoristiti ovu ekskluzivnu ponudu. Kupite svoj veliki smart TV s besplatnim aparatom za kavu u najbližem Instaru već danas. Uživajte u najboljem od oba svijeta - vrhunskoj zabavi i savršenoj kavi, uz Hisense!

Instar Centar – kvaliteta i peformanse bez kompromisa

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Ponuda odlicna, cijene odlicne, web odlican i sad samo cekam dostavu :-)
Mario K.
Sve je ok. Brzo rijeseno........
Sandra H.
Stranica perfektno radi i funkcionira !
Matej P.
pregledna stranica,prelgedni popis prooizvoda,informativno,sve 5
Marko I.
Odlicno, preporučam obavezno 😍😍
Marko B.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja