Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Riješite se boli u mišićima s Hyperice masažerima

Riješite se boli u mišićima s Hyperice masažerima

U današnjem užurbanom svijetu, posvećivanje vremena vlastitom zdravlju može biti izazov, ali uz Hyperice proizvode, briga o sebi postaje jednostavnija

Instar Centar, uvijek vođen težnjom za najnovijim tehnološkim rješenjima, ponosno predstavlja Hyperice proizvode koji ne samo da olakšavaju život, već i unaprjeđuju svakodnevnicu, štedeći vaše dragocjeno vrijeme. Ako osjećate bol u mišćima, imamo savršeno rješenje za vas. Nema potrebe odvajati budžete za opuštajuće masaže kada to možete imati svaki dan uz učinkovite i kvalitetne masažere.

 

U 2021. godini, Hyperice je zasluženo dobio priznanje od strane Fast Company kao jedna od najinovativnijih tvrtki na svijetu. Među izuzetnim proizvodima ističe se Hyperice Venom Go, savršen za multitasking. Dok vas masira, slobodno obavljate poslovne zadatke ili kućanske obaveze, ostanite u pokretu i održavajte balans između produktivnosti i opuštanja.

 

Naša kolekcija masažnih pištolja je vrhunska i učinkovita, pružajući vašim mišićima dnevno olakšanje. Hyperice Hypervolt 2, s 5 nastavaka i aplikacijom HyperSmart, postavlja nove standarde u svijetu oporavka. Planovi zagrijavanja i oporavka uz stručno vodstvo dostupni su putem aplikacije (povezivanje putem Bluetootha) i omogućavaju vam da se osjećate zdravije i pokrećete se bolje.

 

Hyperice Hypervolt 2 Pro (perkusijska masaža) - ARMtech

Pro verzija Hypervolt 2 omogućava vam da oporavljate tijelo poput profesionalaca, s vođenim rutinama vrhunskih sportaša i automatskim podešavanjem brzine pomoću HyperSmart tehnologije. Ako ste suočeni s dugim radnim satima u uredu, Hyperice nudi i masažere za leđa, masažere za noge za one koji se bore s ozljedama, te masažere za ramena ako ste prekomjerno opterećeni treningom.

 

Otključajte svoj puni potencijal s Hyperice proizvodima

Naši učinkoviti masažeri pomažu u smanjenju napetosti, opuštanju bolnih mišića i pripremi tijela i uma da postanete najbolja verzija sebe. Sada, s ekskluzivnim popustom od 20%, Hyperice omogućava da uvijek budete u najboljoj formi. Popusti traju do 05.03. ili isteka ograničenih zaliha. Istražite cjelokupnu ponudu na našem webshopu ili posjetite najbližu Instar poslovnicu.

Vaše tijelo zaslužuje najbolje, a Hyperice proizvodi su ključ za postizanje vrhunskog zdravlja i uspjeha

 

Instar Centar - Kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Našla sam ono što sam tražila za dobru cijenu, i to je mi najvažnije!
super ste odličan izbor i dobra kvalliteta
JELENA B.
Stranica je pregledna, ponuda je široka, cijene su realne.
Vrlo profesionalna usluga, brza i jednostavna stranica za kupovinu.
Vladimir S.
Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja