Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Spremni za gaming sezonu uz Razer

Spremni za gaming sezonu uz Razer

Uživajte u vrhunskom gaming iskustvu uz Razer ponudu artikala koji su sada dostupni s nevjerojatnim popustima do 30%! Instar, vaša destinacija za vrhunsku gaming opremu, donosi vam ekskluzivne ponude na širok asortiman Razer proizvoda kako biste unaprijedili svoj setup.

 

Miševi i Podloge

Poboljšajte svoje ciljanje i brzinu reakcije uz širok izbor Razer miševa i podloga. Bez obzira jeste li u potrazi za mišem s visokom DPI razlučivošću ili ergonomskim dizajnom za udobno igranje, u našoj ponudi ćete pronaći savršen model za svoje potrebe. DeathAdder serija je jedna od najtraženijih jer te modele koriste esport profesionalci.

 

Gaming slušalice

Uronite u svijet igre uz Razer slušalice. S naprednom tehnologijom zvuka, udobnim jastučićima za uši i kristalno čistim mikrofonom, svaka bitka će zvučati intenzivno i jasno. U ponudi smo vam pripremili over-ear i in-ear modele - svaki od njih stvoren za duge noći online igranja i razgovora s ekipom.

 

Tipkovnice

Osvjetlite svoj gaming prostor s Razer tipkovnicama koje kombiniraju vrhunsku izdržljivost s brzim i preciznim tipkama. Od mehaničkih tipkovnica s prilagodljivim RGB osvjetljenjem do optomehaničkih kao npr. Huntsman V2 TKL, ovdje ćete pronaći idealnu tipkovnicu za svoj stil igranja.

 

razerpromo175-666

Dodatna Oprema

Zaokružite svoj gaming arsenal s dodatnom opremom poput web kamere i kontrolera koji će unaprijediti vaš streaming ili dodati stil u igranju i kod igrača na konzolama.

Istražite naš webshop ili nas posjetite u poslovnicama diljem Hrvatske kako biste iskoristili ove nevjerojatne popuste na Razer proizvode. Budite spremni za sljedeću gaming avanturu s vrhunskom opremom koja će vam pomoći postići najbolje rezultate. Ne propustite priliku za unapređenje svoje gaming setupa po povoljnim cijenama!

Instar Centar – kvaliteta i peformanse bez kompromisa

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlicna web stranica, artikala po zelji, neizmjeran izbor, preporucam i djeci i odraslima
Mario M.
Ova trgovina za onlinr naručivanje je sjajna i niske su cijene
Adriano R.
Zadovoljan sam uslugom i informacijama
Branimir J.
Odlična stranica, lako pronalaženje proizvoda.
Luka K.
Koliko god se trudio nigdje nisam našao povoljnije cijene!
Dražen K.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja