Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Stiže bundle godine!

Stiže bundle godine!

U Instar Centru, donosimo vam ekskluzivnu FC24 & PS5 ponudu koja će vas ostaviti bez daha. Sada možete uživati u igrama na najnovijoj generaciji konzole - PlayStation 5 C Chassis, EA Sports FC24 VCH i FUT VCH. Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Pogotovo uz tako dobru cijenu gdje uštedite više od 100,00 €!

PlayStation 5 C Chassis: Ultimativno Gejmersko Iskustvo

PlayStation 5 C Chassis predstavlja vrhunac gejmerske tehnologije. Sa svojom moćnom hardverskom konfiguracijom, igre će izgledati bolje i brže nego ikada prije. Uživajte u kristalno čistoj 4K grafici i brzini koja će vas ostaviti bez daha. Zvuk je također na vrhunskom nivou zahvaljujući tehnologiji 3D zvuka, pružajući vam potpuno uronjeni doživljaj.

EA Sports FC24 VCH: Sportsko Uživanje na Svoj Način

Uz ovu ponudu, dobivate i EA Sports FC24 VCH, što znači da možete uživati u najnovijem izdanju omiljenih sportskih igara. FIFA, Madden NFL, NHL, i mnoge druge igre čekaju da budu istražene. Kreirajte vlastite sportske legende, natječite se s prijateljima ili se priključite globalnoj zajednici igrača.

FUT VCH: Ojačajte Svoj FIFA Ultimate Team

Za sve ljubitelje FIFA igre, ova ponuda uključuje i FUT VCH (FIFA Ultimate Team Virtual Currency). Otvorite pakete, pojačajte svoj tim, trgujte s drugim igračima i izgradite svoj san tim. S ovim VCH-om, otvara se cijeli svijet mogućnosti u FIFA Ultimate Team modu.

Sada je pravo vrijeme da osigurate svoj primjerak PlayStation 5 C Chassis uz EA Sports FC24 VCH i FUT VCH u Instar Centru. Ne samo da ćete dobiti jedan od najmoćnijih gejmerskih uređaja na tržištu, već ćete također imati pristup nizu nevjerojatnih sportskih iskustava.

Ne propustite ovu priliku i saznajte sve o ovoj ponudi OVDJE. Ova ponuda je ograničena, stoga budite brzi i osigurajte svoj primjerak danas.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Sviđa mi se vaša stranica iz razloga što ima veliki izbor opreme za računala. Super ste!
Dorijan Š.
sve pet lako i jednostavno nikad lakše nisam pronašao neku stvar
petar a.
Dobra stranica,svidja mi se što dobijam popust!
Matija M.
Odlična stranica, lako pronalaženje proizvoda.
Luka K.
Odlično iskustvo poslovanja, uvijek na vrijeme dostavljena pošiljka, dobra komunikacija, dobre cijene. Čista petica
Bruno B.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja