BESPLATNA DOSTAVA do 29.2.

BESPLATNA DOSTAVA do 29.2.

U periodu od 15. siječnja do 29. veljače, imate priliku iskoristiti sjajnu ponudu - besplatnu dostavu u bilo koji BOX NOW paketomat! Ova ekskluzivna ponuda omogućuje vam uštedu, a istovremeno pruža praktičnost i fleksibilnost prilikom preuzimanja vaših paketa.

Paketomati su inovativni uređaji koji olakšavaju proces slanja i primanja paketa. Smješteni su na različitim javnim mjestima poput trgovačkih centara, benzinskih crpki i poštanskih ureda te omogućuju korisnicima brz i siguran pristup svojim paketima. Ključna prednost je jednostavnost – pristupate pretincu putem jednokratnog pina.

Zašto odabrati dostavu na paketomat umjesto tradicionalne dostave na adresu?

Razlog je jednostavan - vi birate kada želite preuzeti svoj paket! Paketomati su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što BOX NOW čini idealnim rješenjem za one koji ne mogu čekati dostavljača kod kuće.

Kako iskoristiti ovu povlasticu?

Prilikom online narudžbe, na posljednjem koraku odaberite opciju dostave na paketomat. Desno od ekrana, pri odabiru načina dostave i plaćanja, kliknite na opciju "Odaberite mjesto dostave" i izaberite najbliži paketomat. To je sve! 

Iskoristite ovu ekskluzivnu priliku i uživajte u besplatnoj dostavi do 29. veljače! O usluzi BOX NOW možete više saznati OVDJE.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda