Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
AsRock će opremiti tvoj PC!

AsRock će opremiti tvoj PC!

Svakih par mjeseci ili godina nadograđujemo naša računala kako bi bili u trendu sa većim standarima koje nove igre i programi postavljaju. A, u svijetu računalne tehnologije, ključan element koji određuje performanse i funkcionalnost vašeg računala je matična ploča. A kako bi grafika u igrama bila što bolja i fluidna, potrebno je nabaviti grafičku karticu moćnih performansi.

AsRock, vodeći svjetski proizvođač komponenti za računala, nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda koji su idealni za svakog korisnika, bilo da se radi o entuzijastu, gameru ili profesionalcu. Zato vam je Instar Centar pripremio ono najbolje iz AsRock ponude.

 

AsRock matične ploče: Temelj vašeg računala

 

Matična ploča je srce vašeg računala, temelj na kojem se grade sve ostale komponente. AsRock matične ploče dizajnirane su s najnovijom tehnologijom kako bi pružile vrhunske performanse i pouzdanost. Bez obzira tražite li matičnu ploču za igranje, produktivnost ili izgradnju serverskog sustava, AsRock ima rješenje za vas.

 

AsRock matične ploče ističu se po svojoj kompatibilnosti s najnovijim procesorima, brzim memorijama i raznovrsnim opcijama povezivanja. Od kompaktnih mini ITX ploča do prostranih ATX formata, AsRock nudi raznolikost kako bi zadovoljio potrebe svih korisnika.

 

ASRock | X570 Phantom Gaming 4

AsRock grafičke kartice: snaga i performanse za igranje i profesionalnu upotrebu

 

Grafička kartica ključna je za isporuku visokokvalitetnih grafika i fluidnog iskustva pri igranju igara ili obradi video sadržaja. AsRock grafičke kartice nude izvanredne performanse, napredne tehnologije i inovativne značajke koje će poboljšati vašu igračku ili profesionalnu radnu stanicu.

 

AsRock grafičke kartice podržavaju najnovije tehnologije poput NVIDIA GeForce ili AMD Radeon arhitekture, pružajući vrhunsko iskustvo u igranju i obradi grafike. S različitim modelima koji se kreću od entry-level do high-end segmenta, AsRock ima grafičku karticu za svakog korisnika, bez obzira na njihove potrebe ili proračun.

 

AsRock je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i inovaciju u svijetu računalnih komponenti. Njihove matične ploče i grafičke kartice pružaju temelj i snagu potrebnu za izgradnju impresivnih računalnih sustava koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike.

Ako tražite vrhunske komponente za nadogradnju ili izgradnju računala, ne tražite dalje. Sa širokim spektrom proizvoda i neporecivom reputacijom, AsRock je pravi izbor za sve vaše potrebe vezane uz matične ploče i grafičke kartice. Investirajte u AsRock i unaprijedite svoje računalo danas! Cijelu AsRock promotivnu ponudu istražite u Instar Centru.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
Sviđa mi se vaša stranica iz razloga što ima veliki izbor opreme za računala. Super ste!
Dorijan Š.
Stranica je pregledna, ponuda je široka, cijene su realne.
Pohvale djelatnicima Instar informatika Rijeka, prihvatljive cijene
Branimir C.
Odlična trgovina svakom bi je preporučio
Marko F.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja