Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Tko smo_1

O NAMA, O LJUDIMA, O INSTARU, O RAZVOJU...

Od svog osnivanja 2008. godine, tvrtka Instar Center je jedan od lidera na tržištu IT opreme. Od male obiteljske tvrtke, Instar je izrastao u jednu od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom.

Proteklih godina smo naučili nešto i o vašim očekivanjima. Djelatnici Instar centra svjesni su da naš uspjeh ovisi o vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje.

Instar se etablirao kao tvrtka koja je među prvima ponudila najpotpuniji specijalizirani asortiman proizvoda, definirala napredne oblike komunikacije sa kupcima i pokrenula online kupovinu. Tvrtka trenutno broji preko 60 zaposlenih.

 

O nama_broj zaposlenih

 

POSLOVANJE

Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih. Poslovanje temeljimo na partnerskim odnosima s najvećim svjetskim proizvođačima u IT segmentu.

PONOSNI SMO PARTNERI

HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer, Microsoft, Huawei, Philips, Sony, Sennheiser, Samsung, Canon, GoPro, Logitech, Kingston, Fractal, Razer, Roccat, Intel, Corsair, Gigabyte i mnogi drugi.

Logotipovi_o nama


Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Sve izvrsno - dobar odnos cijene i kvalitete, webshop pregledan i user-friendly, dostava brza.
Davorin J.
Sve pregledno i odličan WEB Shop
dostava je brza, na stranici ima sve sto treba. Stranica je odlicna!
Vaša je web stranica dobro postavljena i jednostavna je za navigaciju. Koristim vašu tvrtku već gotovo 3 godine bez pritužbi. Vrlo dobro.
William P.
Veliki izbor svega i svacega, povoljne cijene i dobre akcije
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja