Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
ASUS - raj za igrače!

ASUS - raj za igrače!

Uzbuđenje među igračima doseže vrhunac jer vam Instar donosi ekskluzivnu ASUS ponudu koja će oduševiti kako iskusne profesionalce, tako i one koji tek ulaze u svijet gaminga. Spremni smo vam predstaviti najbolje od Asusa, po pristupačnim cijenama, pokrivajući sve potrebe igrača.

Grafičke kartice jamče nevjerojatne performanse i vizualno iskustvo koje će unaprijediti svaku gejming avanturu. Za entuzijaste i ljubitelje visokih performansi, Asus matične ploče predstavljaju savršenu osnovu za izgradnju moćnog gejmerskog računala.

No, to nije sve! Instar se pobrinuo da ponuda obuhvati i ostale ključne komponente. Monitori s visokim osvježavanjem i besprijekornim prikazom boja čine gejming iskustvo nezaboravnim. Impresivan asortiman desktop periferije, poput tipkovnica, miševa i slušalica, osigurat će vam potpunu kontrolu nad igrom. Uz to, ne zaboravljamo ni na mrežnu opremu. Vrhunski routeri osigurat će brzu i stabilnu internet vezu, eliminirajući frustracije vezane uz kašnjenje u igrama.

Ako tražite pristupačne, ali vrhunske Asus proizvode za gaming, istražite ih tu. Opremite se najboljim, podignite svoje gejmerske vještine na novu razinu, jer sada je vrijeme za igru! 

GAME ON and don't TECH it seriously!

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Trgovina izvrsna, uvijek kada mi treba nešto novo odmah idem na Instar Informatiku!
Ivana Č.
lagano se shvati što gdje treba i ima puno kvaliteta LIKE
Matej M.
Odlična trgovina svakom bi je preporučio
Marko F.
Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
Antonio V.
Vrlo jednostavno, pregledno i cijene su povoljne
Matea B.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja