Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Briga o sebi počinje uz Philips!

Briga o sebi počinje uz Philips!

Briga o sebi postala je neizostavan dio svakodnevnog života, a kada su u pitanju najbolji uređaji za njegu tijela, Philips predstavlja vrhunsku opciju u Instar Centru. Uz široku paletu inovativnih proizvoda, Philips čini vašu rutinu njege tijela ugodnom i jednostavnom.

 

Započnimo s osnovama - električna četkica za zube. Philips nudi visokokvalitetne četkice koje pružaju temeljitu oralnu higijenu, osiguravajući svjež dah i blistav osmijeh. 

 

Philips Lumea služi za dugotrajno uklanjanje dlačica, pružajući dugotrajan osjećaj glatke kože bez potrebe svakodnevnog brijanja.

 

Ako želite sjajnu i stiliziranu kosu, tu su fen i sušilo za kosu, koji omogućuju brzu i učinkovitu frizuru u udobnosti vašeg doma. Za ravnu kosu bez elektriciteta, Philips pegla za kosu je rješenje koje vam omogućuje postizanje profesionalnih rezultata kod kuće. Uz to, nudimo i inovativne uređaje za oblikovanje kose poput uvijača i četke za kosu.

 

Kada je u pitanju njega lica, Philips brijač je neophodan za današnjeg muškarca. Bez obzira želite li pažljivo oblikovati bradu ili postići glatko brijanje, ovi uređaji pružaju besprijekoran rezultat. Philips One Blade jedan je od favorita, a o njemu više možete istražiti u ovom videozapisu.

Zato smo vam pripremili do 25% popusta na ove inovativne, ali i uređaje! Odaberite Philips i osjetite maksimalnu udobnost u vlastitoj koži, jer ljepota počinje s brigom o sebi.

 

Ponuda vrijedi do 31.01. ili isteka zaliha, a možete ju istražiti OVDJE.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlično...sve opcije koje korisnik treba su na raspolaganju za kupovinu na Webu. Prednost nad ostalima je i mogućnost osobnog preuzimanja na više lokacija. Svaka čast!
Igor E.
sve pet lako i jednostavno nikad lakše nisam pronašao neku stvar
petar a.
brzo i jednostavna narudžba i plaćanje
Božena B.
Daleko najbolji web shop u HR.
Josip G.
Brzo, jednostavno, izvrstan izbor artikala ;).
Karlo M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja