Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Budi munjevito brz uz Samsung

Budi munjevito brz uz Samsung

Samsung T7 Shield SSD: vrhunska vanjska pohrana

Znamo da su komponente bitna stavka kod poslovanja i sigurnosti podataka.

Ako tražite li brzu, pouzdanu i izdržljivu vanjsku pohranu koja pristaje u svaki džep, imamo rješenje. Samsung je predstavio svoj najnoviji dodatak u svijetu vanjskih SSD-ova - Samsung T7 Shield. Ovaj kompaktni uređaj nudi superiorne performanse koje su potrebne bilo gdje i bilo kad, uz dodatnu sigurnost odgovarajući IP65 standardu.

Superiorne performanse i izdržljivost

Samsung T7 Shield SSD donosi vrhunske performanse u kompaktnom pakiranju. Bez obzira jeste li kreativac na terenu, student u pokretu ili samo želite brzu pohranu za svoje podatke, ovaj SSD osigurava brze prijenose podataka i kratko vrijeme čekanja. Zahvaljujući tehnologiji RZ, vaši podaci će biti sigurni i dostupni kada god ih trebate.

Sa IP65 standardom, Samsung T7 Shield SSD pruža izvanrednu otpornost na vodu i prašinu. To znači da vaši dragocjeni podaci ostaju sigurni čak i u nepredviđenim situacijama poput padova na tlo ili neočekivanih proljeva. Bez obzira jeste li na terenu ili u uredu, možete biti sigurni da će vaši podaci biti sigurni.

Bez obzira na to jeste li profesionalac koji traži pohranu za poslovne datoteke ili entuzijast koji želi pohraniti svoje medije, Samsung T7 Shield SSD je pouzdan izbor.

U Instaru, imamo široku ponudu eksternih diskova i memorijskih kartica. Izaberite svoj savršeni uređaj danas i osigurajte brzu, pouzdanu i sigurnu pohranu za sve svoje potrebe. Izaberite Samsung i osigurajte svoje podatke i brzinu bez obzira gdje se nalazili.

Instar Centar - kvaliteta bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
brta dostava lagana sstranica za koristenje sve najbolje
Duje N.
Brzo i jednostavno! Cijene su super!
Stranica je vrlo pregledna i pretraživanje proizvoda je jako dobro formirano.
Ivan K.
Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
Dobra stranica,svidja mi se što dobijam popust!
Matija M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja