Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Kućanski uređaji po super cijenama

Kućanski uređaji po super cijenama

Instar, vaš omiljeni centar za informatiku i kućanske pomoćnike, donosi vam najnoviju ponudu koja će obogatiti vašu kuhinju i olakšati svakodnevne aktivnosti. Predstavljamo vam AENO, brand koji se posvećuje pametnim rješenjima za kućanstvo uz upotrebu inovativnih i pouzdanih značajki, pritom vodeći brigu o ekologiji i vašem zdravlju.

AENO stavlja vaše potrebe i udobnost na prvo mjesto, nudeći vam vrhunske proizvode koji su dizajnirani s pažnjom prema detaljima. Osim što su iznimno funkcionalni, također su modernog izgleda i lako se uklope u svaku kuhinju.

Ova ekskluzivna LJETO UZ AENO ponuda traje do 9.8. i nudi nevjerojatne promotivne cijene do 20% popusta na širok izbor Aeno proizvoda, samo u Instaru. Ne propustite priliku iskoristiti ljetne popuste na sljedeće proizvode:

Blenderi

Uživajte u svježe pripremljenim smoothijima, sokovima i umacima s visoko učinkovitim Aeno blenderima. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, vaši omiljeni napitci bit će pripremljeni u tren oka.


Električni roštilj

Neovisno o vremenskim uvjetima, Aeno električni roštilj omogućit će vam da uživate u ukusnom roštilju tijekom cijele godine. Brzo se zagrijava i jednostavno se čisti, pružajući vam izvanredno iskustvo roštiljanja.

Električna pećnica

Pripremite ukusne obroke za obitelj uz Aeno električnu pećnicu. Pecite, kuhajte i zagrijavajte hranu s preciznošću koja će vas oduševiti.

Kuhala za vodu

Uštedite vrijeme i energiju uz Aeno kuhala za vodu. Brzo zagrijavajte vodu za čaj, kavu ili juhu i uživajte u trenucima opuštanja.

Kuhalo za vodu vizual

Pametna kuhinjska vaga

S Aeno pametnom kuhinjskom vagom, priprema hrane postaje jednostavnija. Mjerite s preciznošću i pratite svoje recepte kako nikada prije niste mogli.

Aparati za vakumiranje

Produžite svježinu hrane uz Aeno aparat za vakumiranje. Očuvajte okus i teksturu namirnica te smanjite otpad i troškove.

Uređaj za vakumsko kuhanje

S Aeno uređajem za vakumsko kuhanje, priprema zdravih i ukusnih jela nikada nije bila lakša. Zadržite hranjive tvari i okuse hrane na jednostavan način.

Osim vrhunske funkcionalnosti, AENO mali kućanski također su ekološki osviješteni, što znači da su dizajnirani s ciljem smanjenja ekološkog otiska. Koriste se održivi materijali i tehnologija koji su blagi prema okolišu, čime doprinose zaštiti naše planete.

Pružite svojoj obitelji i sebi najbolje kvalitete i praktične uređaje s Aeno brandom. Posjetite naš webshop i istražite cijeli asortiman AENO proizvoda. Neka vaša kuhinja postane mjesto uživanja, praktičnosti i ekološke svijesti!

Instar Techno Center – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Vrlo profesionalna usluga, brza i jednostavna stranica za kupovinu.
Vladimir S.
Odlično iskustvo poslovanja, uvijek na vrijeme dostavljena pošiljka, dobra komunikacija, dobre cijene. Čista petica
Bruno B.
Jako zadovoljan uslugom i ponudom..
Dejan M.
Sve 5, velik izbor, povoljne cijene
Igor S.
Širok izbor, pristojne cijene. Sve što jedan gamer na ovim prostorima može poželit :D
Marin T.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja