Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Marvel’s Spider-Man 2: Limited Edition

Marvel’s Spider-Man 2: Limited Edition

Imamo veliku vijest za sve ljubitelje Spider-Mana i gaming svijeta! Novi naslov iz omiljene franšize, Marvel’s Spider-Man 2, bit će dostupan u obliku ekskluzivnog vouchera u hard bundle-u konzole PlayStation 5! I to sve, naravno, u Instar Centru!

Najuzbudljiviji aspekt ovog novog izdanja je munjevito brzo učitavanje igara zahvaljujući izrazito brzom SSD disku. Pripremi se na tehničke inovacije i kvalitetu koja će nadmašiti sva očekivanja. Prednaruči na: 

Konzola PlayStation 5 C chassis Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition + Marvel's Spider-Man 2 VCH

Jedna od glavnih prednosti PS5 konzola je i lakoća komunikacije s drugim igračima, ugrađeni mikrofon i potpuni fokus na igru. Gaming iskustvo dodatno je podignuto uz podršku do 120 sličica u sekundi uz izlaznu frekvenciju od 120 Hz, čime se osigurava ujednačena tečnost i visoka kvaliteta igranja na 4K zaslonima.

Za one koji žude za najvišim standardima, konzola PS5 čak podržava 8K izlaz, omogućujući igračima da se dive Spider-Man avanturama na razlučivosti od 4320p.

Nova igra iz franšize Marvel’s Spider-Man donosi naslov Spider-Man 2 ekskluzivno na konzoli PlayStation 5. Igrači će se ponovno pridružiti Spider-Manima Peteru Parkeru i Milesu Moralesu u još jednoj uzbudljivoj pustolovini po Marvelovom New Yorku. Njihove sposobnosti skakanja, borve te upotreba novih krila od mreže omogućit će brzo putovanje gradom, a prebacivanje između ova dva junaka otvorit će vrata raznolikim pričama i novim moćima.

Naravno, svako putovanje zahtijeva izazove, a ovoga puta to je kultni negativac Venom. Njegova prijetnja uništenja života, grada i onih koje Spider-Mani vole stvara napetost i adrenalin. Evolucija priče o Spider-Manu će se dodatno produbiti kako se Peter Parker i Miles Morales suočavaju s ultimativnim testom snage, bez obzira na to nose li svoje maske ili ne.

Ova pustolovina će istovremeno testirati njihove odnose, prijateljstva i dužnost da zaštite one kojima je pomoć potrebna.

Pripremite se za nevjerojatno iskustvo igranja uz Marvel’s Spider-Man 2, ekskluzivno dostupno na konzoli PlayStation 5 od 20. listopada 2023. godine. Ova igra će vas odvesti na putovanje prepuno akcije, emocija i iznenađenja! Sve dodatke Marvel's Spider-Man limited kolekcije istražite u Instar Centru!

Instar Techno Center – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
Stranica je pregledna, ponuda je široka, cijene su realne.
Najbolji ste brzi i efikasni 🙂🙂
Monika B.
Najveći izbor informatičke opreme. Ako nije na skladištu ili u ponudi, spremni su naručiti proizvod samo za vas. Osoblje je veoma ljubazno, a dostava brza. Sve 5!
Marijan K.
Trgovina izvrsna, uvijek kada mi treba nešto novo odmah idem na Instar Informatiku!
Ivana Č.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja