Nakon brojnih vaših upita u Instarovu ponudu napokon su stigle vrhunske Turtle Beach slušalice koje gaming dižu na neku drugu razinu. Duga povijest branda seže u daleku 1975. godinu dok su se zvali Octave electronics. 2005. godine Turtle Beach otvorio je put za visokokvalitetni gaming zvuk s prvim igraćim slušalicama za konzole - X51 - te od tada predvode industriju dizajnirajući inovativne proizvode najbolje u svojoj klasi.

Bilo da ste tek na početku, povremeni igrač, hardcore igrač ili e-sports profesionalac, Turtle Beach ima najbolje slušalice za vas.

TB hero


Od najnovijih Xbox, PlayStation i Nintendo konzola do računala, Maca i mobilnih uređaja/tableta, dobit ćete konkurentsku prednost i početi osvajati više s Turtle Beach slušalicama. Što bolje čujete, to bolje igrate. Turtle Beach vam pruža nevjerojatan zvuk, udobnost, značajke i funkcionalnost koju igrači žele. Čujte sve. Porazite sve.

▶ ▶ Kompletnu ponudu Turtle Beach slušalica u Instaru potražite OVDJE.
Zaputite se do najbliže Instar poslovnice te na licu mjesta odaberite model koji će najbolje odgovarati vašim trenutnim potrebama.

PLAY. STREAM. DOMINATE.

Od 13.5. nas potražite i na novoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici 18 u Zadru!

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.
znacke • Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
  Cikac P.
   

 • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
  Mateja B.
   

 • sve 5 i stranica i ekipa u dućanu na Fiumari- Rijeka
  Matija P.
   

 • Sviđa mi se stranica! Iskustvo vrlo pozitivno! Sve 5! ;)
  Ivan K.