Čemu stres? Samo opušteno, sve vas čeka na jednom mjestu! ;)

Dolaskom jeseni vraćamo se svakodnevnim obavezama, kako na poslovnom tako i na školskom planu. Neizbježna nabavka tehno opreme ne mora biti stres i opterećenje ako kupujete pametno i sve na jednom mjestu po najboljim cijenama!

Instar jesenski katalog vam donosi najbolje od svega što bi vam ove jeseni moglo zatrebati za savladavanje školskog gradiva i poslovnih zadataka, pa i više od toga. Čeka vas zaista široka paleta PC računala s 5 godina jamstva, laptopa, monitora, mobitela, gaming i uredske opreme i još mnogo toga.

Pravodobno se opremite i uštedite sebi vrijeme i novac. Ponuda vrijedi do 3/10 ili isteka ograničenih zaliha.
Posjetite nas u jednoj od naših 7 poslovnica u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu ili kupite putem našeg sigurnog webshopa s brzom dostavom u sve kutke Lijepe naše… Vidimo se! :)

Aktualni jesenski BEST BUY asortiman smo vam radi lakšeg snalaženja razvrstali po kategorijama, prelistajte ponudu OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.znacke • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.
   

 • sve 5 i stranica i ekipa u dućanu na Fiumari- Rijeka
  Matija P.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.