Predstavljamo SumUp Air – Vaš novi način naplate kartica

Brojni obrti, male tvrtke, ali i velika poduzeća već su otkrili pogodnosti korištenja SumUp Air naplate kartica. Proizvod je to koji na jednostavan i brz način omogućuje naplatu putem čipa, beskontaktno ili preko mobilnog telefona, te jednako praktičan uvid u prošle transakcije. SumUp Air naplatu vrši podržavajući Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover Kartice te Google Pay, Apple Pay te Samsung Pay servise.

Za korištenje ne postoji ugovorna obaveza ili pretplata već se sve naknade plaćaju kroz napravljene transakcije u iznosu od 1,95 % po transakciji.

SumUp Air je namijenjen svima, a posebno onima u pokretu, na terenu ili kao kompaktno rješenje svima koji se ne žele zamarati drugim, kompliciranijim načinima poslovanja.

Dokaz kvalitete i prednosti korištenja SumUp Air usluga i uređaja potvrđuje poreko 3 milijuna firmi i obrta koji su već pojednostavili poslovanje i način naplate kartica.


SAZNAJTE VIŠE


n2j

hrk1

n4j


Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove znacke
 • Pristojno i ljubazno osoblje, česte akcije na kojima se ulovi kvalitetne proizvode. Već 3 godine skoro isključivo ovdje kupujem tehniku.
  Matija M.
   

 • Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
  Arian J.
   

 • Odlično,web shop je detaljan i dobro prezentiran!
  Dario R.
   

 • odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
  Mateja B.
   

 • sve 5 i stranica i ekipa u dućanu na Fiumari- Rijeka
  Matija P.