REALME, vrhunski podbrand svjetski poznatog proizvođača mobitela OPPO je stigao u ponudu Instar Informatike. Uređaji kojima ste se dosad divili samo na daljinu konačno su dostupni i na domaćem tržištu na oduševljenje mnogih kupaca.

Realme 'pametnjakoviće' krase superioran dizajn i performanse koje biste inače očekivali od puno skupljih modela mobitela. U svijetu su također poznati pod nadimkom 'flagship killers' jer su potpuno redefinirali smisao pojma izvrsne vrijednosti za vaš novac. Jedna stvar je potpuno sigurna, a ta je da vam s novim Realmi mobitelom neće nedostajati brzine i raspoložive memorije. Za fantastične fotografije su zadužene izvrsne kamere već dostupne na jeftinijim modelima. Svaki Realme uređaj je serijski opremljen i izdržljivom baterijom uz koju ćete komotno izdržati i dva dana bez punjenja. Nešto nježnijim korištenjem možete računati na čak i veću autonomiju.

Realme brand pripada moćnoj BBK Electronics grupaciji vrhunskih telefona u kojoj su još već spomenuti Oppo, Vivo te nenadmašni OnePlus. Brojka od 10 milijuna zadovoljnih Realme korisnika raste iz dana u dan te je sigurno kako će steći mnogobrojne poklonike i na našem tržištu.

>>> Realme mobitele pronađite u ponudi Instar Informatike po cijeni već od 1329 kn!

Robu šaljemo i pouzećem po cijeloj Hrvatskoj, za detalje pogledajte na KAKO KUPOVATI?

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.
znacke • sve 5 i stranica i ekipa u dućanu na Fiumari- Rijeka
  Matija P.
   

 • Kupio sam komp preko vas, za malu cjenu se dobio jako jak komp. Svaka vam cast.
  Pero B.
   

 • Uvijek bio zadovoljan narudžbama, kvaliteti opreme i kako je sve napravljeno. Preporuka 10 od 10.
  Cikac P.
   

 • Najbolja Informatička Trgovina u Hrvatskoj!!!
  Antonio V.
   

 • brta dostava lagana sstranica za koristenje sve najbolje
  Duje N.