Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Nove Gigabyte RTX 4060 grafičke kartice su stigle!

Nove Gigabyte RTX 4060 grafičke kartice su stigle!

Budućnost je stigla, stoga je pravo vrijeme da iskusite omiljene igre na novoj razini s Gigabyte RTX 4060 grafičkom karticom! Instar Centar vam je pripremio odličnu ponudu koju možete vidjeti OVDJE.

Čast nam je dodati nove modele u ponudu naših grafičkih kartica. Ova moćna kartica pokreće se uz pomoć NVIDIA DLSS 3 tehnologije i ultra-učinkovite Ada Lovelace arhitekture. S 4. generacijom Tensor Coresa, doživi brutalne performanse do četiri puta veće u usporedbi s konvencionalnim renderiranjem uz DLSS 3.

Također, zahvaljujući 3. generaciji RT Coresa, uživajte u dvostruko većim performansama ray tracinga. Ova kartica dolazi u crnoj i bijeloj boji kako bi se lako uklopila u svijetli i tamni PC setup.

Ima 8 GB GDDR6 memorije s 128-bitnim sučeljem te WINDFORCE sustavom hlađenja i RGB Fusion osvjetljenjem za vrhunski izgled. Uz Dual BIOS i zaštitnom metalnom pločom, Gigabyte RTX 4060 je komponenta koja ispunjava sve vaše gaming ambicije!

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Najbolji ste nemas kaj od vas imam cijelu gaming sobu
Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
Jako jednostavan i povoljan webshop. U svome gradu nemam poslovnicu ali vjerujem da imaju vrhunsko osoblje i savjete, kao što se da i pročitati. Sve pohvale!
Nikša R.
Jako pristupačni, vrlo velik izbor proizvoda, brza dostava, prvi izbor za IT kupovinu.
Frane S.
Svaka čast, kvalitetna roba, dostavljate robu bez oštećenja što ja poštujem.
Ivan P.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja