Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Nove Logitech G Pro X 2 Lightspeed slušalice obaraju s nogu

Nove Logitech G Pro X 2 Lightspeed slušalice obaraju s nogu

Dugogodišnji lider u industriji gaming periferije, Logitech, predstavio je nove Logitech G Pro X 2 Lightspeed gaming slušalice. Model dolazi u crnoj i bijeloj boji, a možete kupiti u Instar poslovnici.

Logitech G Pro X 2 Lightspeed slušalice su dizajnirane s naglaskom na profesionalne igrače koji žele nevjerojatno iskustvo zvuka tijekom svojih gaming sesija. Opremljene su s naprednim Pro-G 50mm zvučnicima koji pružaju izuzetno jasne visoke tonove, bogate srednje tonove i duboke basove. Ovo je omogućeno zahvaljujući Logitech patentiranoj tehnologiji koja osigurava preciznost zvuka.

Od svih gaming slušalica, ove postavljaju nove standarde u performansama, udobnosti i bežičnoj tehnologiji. Ono što razlikuje Logitech G Pro X 2 Lightspeed od drugih gaming slušalica je bežična tehnologija Lightspeed. Ova tehnologija omogućava ultra-brzo prijenos podataka bez ikakvog zastoja ili prekida, što je ključno za vrhunsko iskustvo gaminga.

Kada je riječ o udobnosti, Logitech G Pro X 2 Lightspeed slušalice su dizajnirane da se savršeno prilagode. Osim toga, dolaze s mikrofonom s Blue Vo!ce tehnologijom, koja omogućava kristalno jasnu komunikaciju s drugim igračima. Savršen dodatak za vašu Logitech opremu i gaming setup.

Instar Techno Center – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlično...sve opcije koje korisnik treba su na raspolaganju za kupovinu na Webu. Prednost nad ostalima je i mogućnost osobnog preuzimanja na više lokacija. Svaka čast!
Igor E.
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
Sve najbolje uvijek sve narucejum odavdje!
sve bolji i bolji.sve pohvale,samo tako i dalje
marijan b.
Velik izbor i dobre cijene, jos bolje akcije, a i jeftina postarina. Najbolji.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja