Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Novi ASUS ROG gaming beast!

Novi ASUS ROG gaming beast!

Gaming računala su uvijek bila sinonim za snažne performanse, ali gaming laptopi uz to donose prenosivost i fleksibilnost

Dapače, ASUS ROG Zephyrus G16 (GU605) pokazuje kako sleek dizajn susreće snagu. Ovaj prijenosnik za gamere nije samo moćan, već donosi neočekivanu dozu elegancije i kompaktnosti, čime otvara vrata širem krugu korisnika.

 

ROG Zephyrus serija ima izvrsne performanse, prenosivost i inovativan dizajn, a GU605 nije iznimka. Izrađeno od aluminija CNC strojnom obradom, ovo prijenosno računalo izgleda elegantno, ali je istovremeno moćno. S debljinom od samo 15 mm i težinom od 1,85 kg, ovo je računalo koje možete ponijeti i na poslovni sastanak.

Jedinstvena osobitost je ekran OLED velike rezolucije (2560 x 1600 px) s frekvencijom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od 0,2 ms. S certifikatom PANTONE i rasponom prikaza boja 100% DCI-P3, ovaj ekran nije samo idealan za igre, već i za profesionalnu obradu fotografija i videa. Smanjenje štetnog plavog svjetla za 70% čini ga ugodnim za oči, a gledanje filmova na njemu pravo je zadovoljstvo.

 

ASUS ROG Zephyrus G14 and ROG Zephyrus G16 arrive with updated designs,  OLED displays and AMD Ryzen 8000 or Intel Meteor Lake processors -  NotebookCheck.net News

Snaga ROG Zephyrus G16 (GU605) dolazi od moćnog procesora Intel Core Ultra 9 i grafičke kartice NVIDIA RTX 4090. Hlađenje je efikasno prilagođeno različitim konfiguracijama, koristeći tekući metal za procesor i isparivačku komoru za brzo hlađenje. S tri ventilatora i filterima protiv prašine, ovo prijenosno računalo ostaje hladno čak i u intenzivnom radu.

 

Zvučni sustav zaslužuje poseban naglasak - šest zvučnika stvara impresivan zvuk, čime se postavlja novi standard za audio iskustvo na prijenosnim računalima. Ogroman i precizan touchpad, udobne tipke za tipkanje te iznenađujuće dobra autonomija završavaju popis impresivnih značajki ovog uređaja.

 

Možete nabaviti svoj ROG Zephyrus G16 u Instar Centru. Osvježite svoje gaming iskustvo s ovim vrhunskim prijenosnim računalom.  Ali, požurite jer su količine ograničene!

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlična stranica :) Bravo! Nadam se da je sve ok.
Mathema M.
sve pet lako i jednostavno nikad lakše nisam pronašao neku stvar
petar a.
Podrska u kupnji odlicna ,savjet u kupovini odlican.
Jozefina M.
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
Super stranica, sviđa mi se novi dizajn.
Andrija Đ.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja