Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Novi iPhone 15 stigao i u Instar!

Novi iPhone 15 stigao i u Instar!

Uzbudljive vijesti stižu iz Instar Centra, gdje su prednarudžbe za iPhone 15 počele 15. rujna! Ovaj uređaj, dostupan za isporuku od 1. listopada, obećava revolucionarne značajke koje će potpuno promijeniti način na koji koristimo pametne telefone. Saznajte više o ovom najnovijem čudu tehnologije u videozapisu.

Dizajn i Dostupnost

iPhone 15 dolazi s elegantnim i modernim dizajnom koji je karakterističan za Apple. Svojim tanjim i lakšim kućištem, ovaj telefon lako će stati u džep ili torbicu, čineći ga idealnim za sve vaše potrebe. Dostupan je u nekoliko boja, pa svatko može pronaći svoj omiljeni izbor. 

iphohene15absbnenr2

Zaslon i Performanse

Jedna od najvažnijih značajki iPhone 15 je njegov poboljšani Super Retina XDR zaslon. S manjim rubovima i poboljšanom razlučivošću, svaka slika i video bit će izuzetno oštri i jasni. Pogonjen najnovijim A15 čipom, iPhone 15 pruža bržu i učinkovitiju izvedbu, čime se omogućava glatko multitasking iskustvo i pokretanje najnovijih aplikacija bez trzanja.

fikadgdfisaguzasdgfgjhkdsfs2333

Kamera

Ljubitelji fotografije i videa bit će oduševljeni značajkama kamere na iPhone 15. Glavna kamera ima napredni sustav stabilizacije slike, omogućujući vam snimanje profesionalnih fotografija čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Ako volite selfije, prednja kamera također dolazi s nizom poboljšanja, uključujući Portrait mode i Smart HDR tehnologiju.

Baterija i Ekologija

Apple se također posvetio ekologiji, pa iPhone 15 dolazi s naprednim sustavom upravljanja baterijom koji produžuje vijek trajanja baterije i smanjuje emisiju ugljičnog dioksida. To znači da ćete moći koristiti svoj iPhone duže bez potrebe za punjenjem.

Nabavite iPhone 15 već danas

Sada je pravo vrijeme da se pripremite za budućnost tehnologije s novim iPhoneom 15! Narudžbe su već krenule u Instar Centru, pa ne propustite priliku za osigurati svoj primjerak ovog impresivnog uređaja. Od dizajna do performansi, iPhone 15 nudi sve što biste mogli poželjeti od pametnog telefona. Budite među prvima koji će iskusiti revolucionarne značajke iPhonea 15!

Instar vam nudi samo najbolju ponudu mobitela i opreme za mobitele i u našim poslovnicama. Ne čekajte, posjetite naš webshop i osigurajte svoj iPhone 15! Vaša budućnost tehnologije čeka na vas!

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
brzo i jednostavna narudžba i plaćanje
Božena B.
Vrlod brza i kvalitetna dostava
Dino S.
Odlicna web stranica, artikala po zelji, neizmjeran izbor, preporucam i djeci i odraslima
Mario M.
Širok izbor, pristojne cijene. Sve što jedan gamer na ovim prostorima može poželit :D
Marin T.
Sve najbolje uvijek sve narucejum odavdje!
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja