Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Novi ViewSonic monitori u ponudi!

Novi ViewSonic monitori u ponudi!

Vrhunska kvaliteta slike i performanse za svaki zadatak

U Instar Centru, kvalitetan prikaz i performanse su ključna stavka. A, upravo to predstavljaju se dva nova vrhunska ViewSonic monitora - VA2732-H i Omni VX3418-2KPC. Ovi monitori donose impresivne značajke i inovacije koje će zadovoljiti širok spektar potreba korisnika, od profesionalaca do strastvenih igrača.

Monitor ViewSonic 27" VA2732-H: svestranost i izvanredna kvaliteta

ViewSonic VA2732-H je 27-inčni monitor koji ističe svoju svestranost i izvanrednu kvalitetu slike. Pruža izvanredan omjer kontrasta i preciznost boja. Ovo je idealan monitor za kreativne profesionalce koji zahtijevaju točan prikaz boja, kao i za svakodnevne korisnike koji uživaju u visokokvalitetnom gledanju filmova ili igranju igara.

S Full HD rezolucijom (1920x1080) ovaj monitor omogućuje oštar prikaz s bogatim detaljima, dok tehnologija AMD FreeSync™ pruža glatko iskustvo igranja bez trzanja. Također ima tanki okvir koji omogućuje besprijekorno višemonitorsko iskustvo, što je optimalno za multitasking.

Monitor ViewSonic 34" Omni VX3418-2KPC: prošireni pogled i fluidne performanse

Za korisnike koji traže prostraniji ekran, Omni VX3418-2KPC donosi 34-inčni ultra-široki ekran s rezolucijom 3440x1440, pružajući prošireni pogled i detaljnu sliku koja oduzima dah. Ovaj monitor nudi živopisne boje, široke kutove gledanja i dosljednu sliku iz različitih perspektiva.

Ovaj monitor također dolazi s tehnologijom AMD FreeSync™ za glatko iskustvo igranja, uz visoku stopu osvježavanja koja osigurava fluidnost pokreta u igrama i brze akcije bez zamućenja slike.

Priušti si premium iskustvo i najbolji pogled

ViewSonic monitori predstavljaju vrhunac tehnologije u monitorima s visokom rezolucijom i performansama. Bez obzira jeste li profesionalac koji zahtijeva točan prikaz boja ili igrač koji traži fluidnost i kvalitetu slike, ovi monitori nude vrhunsko iskustvo gledanja.

Posjetite naše poslovnice ili webshop i osigurajte si vrhunski monitor koji će transformirati način na koji doživljavate sadržaj. Ponudu istražite OVDJE.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Zadovoljan sam. Usluga je odlična.
Jadranka I.
lako za naručiti pogotovo je vrhunski što imate opciju vlastitog skupljanja u poslovnici
ja mislim da je ova stranica super i jednostavna
Ivan H.
Velik izbor i dobre cijene, jos bolje akcije, a i jeftina postarina. Najbolji.
Dobra stranica,svidja mi se što dobijam popust!
Matija M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja