Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
NOVO - AMD grafičke kartice

NOVO - AMD grafičke kartice

Novo u Instar Centru - AMD grafičke kartice

Nema više čekanja da doživite igre na najvišoj razini, unaprijedite svoje iskustvo s novim AMD grafičkim karticama RX7700XT / RX7800XT. Izgrađene na revolucionarnoj AMD RDNA 3 arhitekturi, pružaju performanse, vizualne prikaze i učinkovitost sljedeće generacije.

U svijetu videoigara, brzina i kvaliteta grafike su ključni faktori koji određuju koliko duboko ćete se uroniti u svoje omiljene igre. Instar nudi velik izbor grafičkih kartica za realističan doživljaj, a za one koji žele gotov PC - Instar računala su spremna i čekaju samo na vas!

Ako ste dosad osjećali da vaše iskustvo igre ne ispunjava vaša očekivanja, vrijeme je da razmislite o nadogradnji grafičke kartice. Novi AMD grafički modeli, RX7700XT i RX7800XT, donose revolucionarne promjene u svijetu gaminga, pružajući vam nevjerojatnu grafiku, brzinu i performanse koje su dosad bile nezamislive.

Jedan od najvažnijih aspekata ovih kartica je AMD RDNA 3 arhitektura

Ova tehnologija predstavlja pravu revoluciju u svijetu grafičkih kartica i donosi niz prednosti koje će vam omogućiti da igrate igre na najvišoj razini. RDNA 3 arhitektura donosi poboljšane performanse, bolju energetsku učinkovitost i impresivne vizualne efekte. S ovim karticama, možete biti sigurni da će vaše igre raditi glatko i izgledati nevjerojatno.

RX7700XT i RX7800XT također dolaze s podrškom za najnovije tehnologije poput ray tracinga

Ray tracing mogućava realistično prikazivanje svjetla, sjene i refleksije u igrama, što će vaše iskustvo učiniti još uvjerljivijim. S ovim karticama, ne samo da ćete doživjeti igre s impresivnom grafikom, već ćete se osjećati kao da ste dio virtualnog svijeta.

Brzina je ključna u svijetu videoigara, a RX7700XT i RX7800XT donose impresivne performanse koje će vas ostaviti bez daha. Ove kartice imaju dovoljno snage za pokretanje čak i najzahtjevnijih igara s visokim FPS-om. Bez obzira radi li se o brzim akcijskim igrama ili open-world avanturama, ove kartice će vam osigurati potpuno fluidno iskustvo.

Cijelu ponudu istražite OVDJE.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Sviđa mi se vaša stranica iz razloga što ima veliki izbor opreme za računala. Super ste!
Dorijan Š.
pregledna stranica,prelgedni popis prooizvoda,informativno,sve 5
Marko I.
Super stranica i odlicni proizvodi.
Luka V.
Full dobra usluga, iznenađujuće široka ponuda, ugl noice
Marko B.
Vrlo profesionalna usluga, brza i jednostavna stranica za kupovinu.
Vladimir S.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja