Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Philips uređaji za njegu

Philips uređaji za njegu

Ošišali smo cijene i pripremili vam do 30% glatkih popusta na Philips uređaje u Instar Centru! Otkrijte inovacije koje vam pružaju besprijekoran izgled! Ako želite blistav osmijeh s električnom četkicom za zube, epilatore za glatku i svilenu kožu, ili tražite precizan šišač za kosu, Philips uređaji za njegu će vam pomoći u tome.

Uz Sonicare električne četkice za zube možete izbijeliti osmijeh u svega par dana, riješiti se naslaga i dezinficirati više od 99% bakterija. ProtectiveClean čak emitira nježni pulsirajući zvuk kao podsjetnik da trebate ublažiti pritisak kako ne biste oštetili desni.

Njega lica za muškarce od ključne je važnosti, a za to su se pobrinuli električni brijači Philips Bodygroom i Shaver s kojima pouzdano, sigurno i ujednačeno možete brijati dlačice. Trimeri imaju oštrice od toplinski obrađenog čelika koje se neće slomiti, istrošiti niti zahrđati - savršene za postizanje čistih i oštrih linija oko brate, vrata i kose. Sustav Lift&Trim Pro kod šišača za bradu hvata sve nisko položene dlačice i podiže ih prema oštricama radi preciznog podrezivanja.

Kod njege tijela, depilacija više neće biti bolna točka za žene zbog učinkovitih epilatora koji izvlače dlačice s korijenom i pružaju višetjednu glatkoću. Ako želite dugotrajnije rezultate, Instar u ponudi ima i IPL uređaje za jednostavnu i učinkovitu upotrebu u sigurnosti vašeg doma. Nastala iz tehnologije koja se upotrebljava u profesionalnim salonima, Lumea IPL pruža nježan tretman, čak i na osjetljivim područjima.

Za njegu kose kod žena nudimo pegle za kosu s ThermoProtect tehnologijom koja ravnomjerno raspoređuje toplinu preko ploča, sprječava pregrijavanje i štiti vašu kosu. Uvijači za kosu brzo oblikuju ravnu kosu u lepršave i spiralne kovrče. Osim toga, sušila i četke za kosu stvaraju optimalan protok zraka i nježnu snagu sušenja. Za muškarce imamo i šišače za kosu s tehnologijom Trim-n-Flow za kontinuirano šišanje koje će vam skratiti vrijeme.

>> Kompletnu Philips ponudu potražite OVDJE.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Jako pristupačni, vrlo velik izbor proizvoda, brza dostava, prvi izbor za IT kupovinu.
Frane S.
Vrlod brza i kvalitetna dostava
Dino S.
Širok izbor, pristojne cijene. Sve što jedan gamer na ovim prostorima može poželit :D
Marin T.
Jako sam zadovoljan sa web shopom.
Velik izbor i dobre cijene, jos bolje akcije, a i jeftina postarina. Najbolji.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja