Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Pokloni sat za Valentinovo!

Pokloni sat za Valentinovo!

U današnjem ubrzanom svijetu, pametni satovi postaju neizostavan dio našeg svakodnevnog života. Huawei, kao jedan od vodećih svjetskih brendova u industriji, predstavlja svoju impresivnu liniju pametnih satova koji ne samo da spajaju sofisticirani dizajn s naprednim značajkama, već i pružaju korisnicima jedinstveno iskustvo koje postavlja nove standarde u svijetu pametnih nosivih uređaja. Uštedite do 30% popusta i omogućite voljenoj osobi savršen dar za Valentinovo.

Elegantni dizajn i praktične značajke

Huawei pametni satovi izdvajaju se po svojem elegantnom dizajnu koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Ovi satovi nisu samo funkcionalni, već i modni dodatak koji će osvježiti vašu svakodnevnu kombinaciju. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnog stila ili tražite nešto moderno, Huawei nudi široku paletu modela kako bi svatko pronašao nešto po svom ukusu.

Praćenje zdravlja i sportskih aktivnosti

Huawei pametni satovi ne samo da prate vrijeme, već i vaše zdravlje i sportske aktivnosti. S ugrađenim senzorima, ovi satovi pružaju precizne informacije o vašem zdravstvenom stanju, koracima, potrošenim kalorijama te kvaliteti sna. Bez obzira jeste li rekreativac ili ozbiljan sportaš, ovi satovi pružaju sve potrebne informacije kako biste poboljšali svoje performanse i brinuli se o svom zdravlju.

Pametne obavijesti na vašem zglobu

Osim praćenja zdravlja i sportskih aktivnosti, Huawei pametni satovi omogućuju vam da ostanete povezani s vanjskim svijetom putem pametnih obavijesti. Primajte obavijesti o pozivima, porukama, e-pošti i društvenim mrežama izravno na svom zglobu, bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Ovo je posebno korisno u situacijama kada ste u pokretu ili kada vam je telefon nedostupan.

Vrhunski modeli u Instaru

U Instaru, vašem pouzdanom izvoru vrhunskih pametnih uređaja, nudimo impresivnu kolekciju Huawei pametnih satova. Od Huawei Band 8 do Watch GT3, GT 3 Pro, Ultimate, GT4 serije - imamo sve što vam treba. Raznolikost kombinacija boja i materijala omogućuje vam da pronađete savršeni sat koji odražava vaš stil i osobnost.

Unaprijedite svoj životni stil s Huawei pametnim satovima

Huawei pametni satovi nisu samo gadgeti; oni su stilski i funkcionalni dodatak koji će unaprijediti vaš životni stil. Sa sofisticiranim dizajnom, naprednim značajkama za praćenje zdravlja i sportskih aktivnosti te mogućnostima primanja pametnih obavijesti, Huawei postavlja standarde u svijetu pametnih nosivih uređaja. Posjetite Instar i istražite našu bogatu ponudu Huawei pametnih satova, osvježite svoj stil i uživajte u jedinstvenom iskustvu koje ovi satovi pružaju. I pritom, uštedite koji euro.

 

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Vrh, ovo obavještavanje svakog koraka narudžbe od slanja do primitka je bolja od svih ostalih usluga i dostava vam je definitivno najbrža. Vrlo sam zadovoljan vašim proizvodima i uslugama. Hvala vam.
Vrlod brza i kvalitetna dostava
Dino S.
odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
Brzo, jednostavno i lako. Kupovina je gotova već za 5 minuta.
Ivan B.
Izuzetna usluga u poslovnici Heinzelova te pregledan web i narudžbeSve pohvale
Rudolf M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja