Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Pripremite se za proljeće i snimite najbolje trenutke!

Pripremite se za proljeće i snimite najbolje trenutke!

Proljetna euforija je pred vratima, donoseći sa sobom duže i toplije dane, što znači da je vrijeme da se prepustite vanjskim aktivnostima i uhvatite najbolje trenutke života. Za sve ljubitelje sporta, avanture i entuzijaste, imamo idealno rješenje nakon nasljednika GoProHero 11:

GoPro Hero 12 Black kamera Creator Edition

GoPro HERO12 Black Creator Edition | Ireland

Ova kamera je vrhunac tehnologije, spajajući najbolje značajke HERO12 Black modela s dodacima potrebnim za trenutačno dijeljenje vaših avantura. Creator Edition uključuje Volta (Battery Grip / Stativ / Remote), Media Mod i Light Mod, stvarajući moćno kreativno rješenje koje omogućuje snimanje profesionalnih kvaliteta snimaka i fotografija u ultra-prijenosnom dizajnu.

HERO12 Black Content Creator Edition Camera (product layout)

S poboljšanim upravljanjem napajanjem, HERO12 Black pruža 35% više vremena rada, omogućavajući više od 5 sati kontinuiranog 4K30 snimanja. Enduro baterija od 1720 mAh poboljšava performanse u hladnim uvjetima, idealna za snimanje na skijama.

S HDR (High Dynamic Range) Video + Photo tehnologijom, HERO12 Black pruža živopisne slike, dok video rezolucije 5.3K60, 4K120 i 2.7K240 omogućuju vrhunsku kvalitetu videa. Uz opcionalni Max Lens Mod 2.0, postiže se vidno polje od 177° u 4K60.

GoPro HERO12 Black Creator Edition (Vlog + Streaming Camera)

HyperSmooth 6.0 video stabilizacija s 360° Horizon Lock osigurava glatke snimke, a Bluetooth audio podrška omogućava snimanje uz AirPods i druge bežične slušalice.

GoPro Hero 12 Black Creator Edition je vodootporna akcijska kamera do 10 metara i izdržljiv, pružajući slobodu snimanja u različitim okruženjima. Sa 27-milijunskom rezolucijom fotografija, automatskim pojačanjem i ugrađenom Horizon Lock tehnologijom, ova kamera pruža nevjerojatne značajke za snimanje vrhunskih trenutaka.

HERO12 Black Content Creator Edition Camera (back tripod)

Svi znamo da su akcijske kamere najbolji način kako bi ovjekovječili i pokazali svoje talente, a GoPro je profesionalac u tome. Uz mogućnosti do 8x Slo-Mo, hidrofobnu leću koja odbija vodu te nagradom Emmy® nagrađenu video stabilizaciju, GoPro Hero 12 Black Creator Edition je savršen partner za proljetne avanture. Iskusite sve ove značajke i više tako da svoju kameru nabavite u Instar Centru i živite život punim plućima.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
jednostavno, efikasno i brzo Već duže vrijeme kupujem iusključivo preko instar web shopa i čak i da je neki traženi artikal malo i skuplji u ovom shopu u odnosu na neki drugi, ja ću ga kupiti ovdje jer je jednostavnost kupovanja, plaćanje i dostave gotovo savršena.
Anđelko K.
Super i jednostavno! Hvala Svakako ću opet naručiti nešto
Sve je super, preglednost i snalaženje na stranici su za 5!
Robert G.
Odlično...sve opcije koje korisnik treba su na raspolaganju za kupovinu na Webu. Prednost nad ostalima je i mogućnost osobnog preuzimanja na više lokacija. Svaka čast!
Igor E.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja