Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Proljetni popusti u Instaru

Proljetni popusti u Instaru

Pripremite se za proljeće uz Instar Centar i nevjerojatnu Outdoor Mix ponudu

Bez obzira na to je li vaš poziv kampiranje, fotografiranje ili jednostavno uređenje i održavanje doma, Instar ima sve što vam treba! A sada, s našom nevjerojatnom ponudom, možete se opremiti za nadolazeću sezonu s inovativnim uređajima i uštediti do 25% popusta!

Što god vam treba za vašu avanturu, mi imamo rješenje. Od Roborock usisavača i Karcher parnih čistača koji će osigurati besprijekorno čiste površine, do VonHaus uređaja za vrt koji će urediti vaše dvorište ili opremiti garažu s bušilicama i alatima. Također imamo i brusilice za poliranje kako bi vaš auto, motocikl ili brod dobili potpuno novi i sjajniji izgled.

Za kampere imamo super cijene na EcoFlow baterijske generatore koji će osigurati neovisnu energiju gdje god da krenete - Instar ima široku ponudu kako biste ostvarili svaku tehnološku želju.

Review: Power Pretty Much Anything With the EcoFlow Delta Pro | GearJunkie

Za one koji su spremni zabilježiti svaki trenutak svoje avanture, imamo DJI dronove i GoPro akcijske kamere. Bilo da planirate istražiti divljinu, osvajati vrhove ili jednostavno snimati nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima, naša oprema za snimanje omogućuje vam da uhvatite svaki dragocjeni trenutak, te iskusite pravu ljepotu prirode i tehnologije.

A ako se krećete gradom, ne brinite - tu su naši električni romobili koji će vam olakšati prijevoz. S lakoćom se krećite gradskim ulicama, uštedite vrijeme i energiju te maksimalno iskoristite svoje vrijeme za ono najbitnije.

ACER Scooter 3 Czarny Hulajnoga elektryczna - niskie ceny i opinie w Media  Expert

Nemojte dopustiti da vam nedostaje oprema koja vam je potrebna za nezaboravne avanture ili za olakšavanje svakodnevnih aktivnosti. Instar je tu kako bi vam omogućio da živite punim plućima i uživate u svakom trenutku bez kompromisa.

Ne propustite priliku - posjetite nas već danas u Instar poslovnicama i pronađite sve što vam treba za uzbudljivu avanturu koju ste oduvijek željeli! Spakirajte se za avanturu s Instarom i uživajte u svakom trenutku! Promotivne cijene traju do 21.4. ili isteka ograničenih zaliha.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Kvaliteta usluga i dostave je odlična. Više sam puta naručivao i zadovoljan sam .
Andrija G.
Sve je ok. Brzo rijeseno........
Sandra H.
Najbolji ste nemas kaj od vas imam cijelu gaming sobu
Odlična ponuda i prihvatljive cijene
BORO D.
Webshop pregledan, jasan, sve bitne informacije dostupne a realizacija narudžbe superjednostavna. Sve pohvale.
Velimir M.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja