Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Pronađi savršen poklon u Instaru

Pronađi savršen poklon u Instaru

Vrijeme darivanja dolazi, a sad vam je odlična prilika istražiti i inspirirati se idejama u Instar Centru. Pripremili smo ukupno top 10 proizvoda za nju i njega s kojima ćete uljepšati Božić svojoj voljenoj osobi. Više toga možete istražiti u ponudi

Božićni pokloni za nju & njega

gdje imate super popuste na velik asortiman proizvoda za osobnu njegu, gaming periferiju, kućanske aparate i ostale uređaje savršene za hobby. U ponudi smo pripremili povoljnije cijene za proizvode ako imate ograničen budžet, ali i za one koji mogu ovih blagdana odvojiti više financija za poklone. Ponuda je široka, a ovdje smo uzeli pett artikala za nju i pet artikala za njega i objasnili najbolje značajke svakog kako bi vama neodlučnijima olakšali kupnju i odabir.

 

BOŽIĆNI POKLONI ZA NJU

  1. Četka za kosu Dyson Airwrap Complete Long, srebrna, 1300W: Svestrani alat koji nježno oblikuje i suši kosu istovremeno. Vaša voljena osoba može svakodnevno u udobnosti vlastitog doma oblikovati frizuru uz minimalan napor i bez posjete profesionalnom salonu.
  2. IPL uređaj Philips Lumea Series 9900 BRI973/00, rozi: Ovaj uređaj omogućuje dugotrajno uklanjanje dlačica kod kuće, pružajući rezultate koji traju, što je sjajan dar za osobu koja želi uštediti vrijeme.
  3. Aparat za tjesteninu Philips HR2665/96, crni: Idealno za ljubitelje kulinarskih avantura, s ovim kuhinjskim alatom će i sam proces pravljenja večer ili ručka biti brži, jednostavniji i zanimljiviji. Neka svaki obrok bude uskusan uz domaće tijesto i tjesteninu na više načina.
  4. Električna četkica Aeno Smart Sonic DB2S, crna: Pametna četkica za vrhunsku oralnu higijenu s brojnim inovativnim značajkama, odličan poklon za održavanje zdravlja i osmijeha. Razni načini čišćenja omogućuju bolju učinkovitost čišćenja – pokloni nekome zdravlje.
  5. E-Book Reader Amazon Kindle 2022: Tisuće omiljenih knjiga na dlanu. Savršen dar za BookTok i Booksta lovere gdje nema bolje nego ušuškati se s toplom kavom ispod najdraže deke i čitati satima na uređaju koji je lagan kao pero i ne umara oči.

 

BOŽIĆNI POKLONI ZA NJEGA

  1. Slušalice JBL Tune 520BT, bežične, bluetooth, mikrofon, on-ear, crne: Savršene za ljubitelje glazbe, pružajući vrhunski zvuk i udobnost bez ograničavajućih kabela. Bilo da treba za posao, gym ili kod kuće, ove slušalice će osim modernog i minimalističkog dizajna pužiti udobnost i čvrstoću, čak i tijekom aktivnosti.
  2. Šišač za bradu Philips Beardtrimmer BT5522/15: Alat koji olakšava održavanje i oblikovanje brade uz preciznost i praktičnost, odličan za njegu svakodnevnog stila bez iritacije – pogotovo za muškarce koji se briju često zbog posla i slično.
  3. Aparat za kavu DeLonghi Stilosa EC 235.B, 1L, 1100W, crni: Savršen dar za ljubitelje kave koji će im omogućiti uživanje u kvalitetnoj kavi iz udobnosti doma. Svi volimo kafiće, no nekad u žurbi prije posla ne stigneš do njih po kavu. E, pa zato uz ovaj nevjerojatan aparata, vaša voljena osoba može imati gotov napitak u par trenutaka.
  4. Električni brijač Philips S7885/50: Pruža vrhunsku udobnost i rezultate brijanja, idealan za njegu i održavanje dotjeranog izgleda. Oštre oštrice, vrhunska njega kože i odličan alat za muškarce koji trebaju svakodnevno održavati izgled.
  5. Kontroler Microsoft Xbox Wireless: Za gaming entuzijaste koji vole konzolu Xbox, omogućava besprijekorno iskustvo igranja, odličan feedback i brz odaziv kako bi svaka runda bila uspješnija.

Ponuda Božićni pokloni za nju & njega traje do 10.01. ili isteka zaliha, stoga požurite osigurati voljenoj osobi najbolji poklon. Od praktičnih i funkcionalnih do rekreativnih, asortiman je bogat proizvodima koji će im uljepšati ove blagdane.

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

značke2sda

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlicno! Moja najdraza web trgovina.
Sebastian G.
sve bolji i bolji.sve pohvale,samo tako i dalje
marijan b.
Brzo i jednostavno! Narudžba napravljena u 5 minuta
Deni K.
Ugodna trgovina , lijepo uređena internetska stranica ,SVE POHVALE I LIJEP POZDRAV !!
Vrlo jednostavno, brzo i bogato s proizvodima
Marin K.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja