Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Samsung siječanjski popusti u Instaru!

Samsung siječanjski popusti u Instaru!

Stigla je zimska Samsung ponuda koja će vam dati "head start" u novoj godini! U Instar Centru, ove sezone donosimo izbor između prestižnih mobitela, tableta i slušalica kako bi zabilježili svaki trenutak i uživali u njemu. Darivanje nije gotovo, jer uz kupnju A ili S serija mobitela, dobivate tablet na poklon. Garantiramo da će ova Samsung mobiteli će nadmašiti sva vaša očekivanja!

Galaxy S23 i S23 Ultra su dostupni kako biste iskusili vrhunac tehnologije

Snaga, stil i inovacija spojeni u jednom uređaju. Nije li to savršeno za vaše zimske avanture? Ne zaboravite istražiti Flip5 i Fold 5 seriju koja donosi revoluciju u dizajnu mobitela, prilagodljivost i beskrajne mogućnosti.

No, to nije sve!

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar ostalih modela mobitela koji su prilagođeni različitim potrebama i preferencijama korisnika. A uz sve ovo, Galaxy Tab tablet će biti vaš poklon uz odabrane modele mobitela - idealan dodatak za produktivnost i zabavu.

Za one koji žele imati svijet na zapešću, otkrijte Galaxy Watch6 pametne satove

Svi bitni sadržaji su vam nadohvat ruke, bilo da je riječ o praćenju aktivnosti ili jednostavnom provjeravanju obavijesti. Poboljšajte svoju produktivnost, zdravlje i započnite svoje fitness putovanje uz pametne satove, te krenite ostvarivati sve novogodišnje odluke koje ste si zadali.

I da, ne zaboravite dodati kvalitetni zvuk svojim trenucima uz Galaxy Buds slušalice, koje vam pružaju kristalno jasnu čistoću zvuka i udobnost.

Samsung Galaxy Buds2 review: The new default earbuds for Android users -  HardwareZone.com.sg

Zato se pripremite na vrijeme za zimu u Instaru i iskoristite priliku da ostvarite najbolje od ove nevjerojatne Samsung ponude. Ponuda traje do 31.1. ili isteka zaliha. Ovdje smo da vam pružimo vrhunsku tehnologiju koja će oplemeniti svaki trenutak vaše svakodnevice. Budite spremni ostvariti ciljeve ove godine i budite u koraku s inovacijama!

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa

značke2sda

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odlično,brzo i lako pozdrav i podrška za cijelu ekipu Instara 💪💪😉😉
Profesionalni i temeljiti, svaka čast !
Nina B.
Stranica je vrlo pregledna i pretraživanje proizvoda je jako dobro formirano.
Ivan K.
odlicno, jedna od najboljih stranica za elektroniku u hrvatskoj po mome misljenju.
Odlicno! Moja najdraza web trgovina.
Sebastian G.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja