Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Spremi se za fakultet uz Instar!

Spremi se za fakultet uz Instar!

Život na fakultetu često donosi izazove, ali uz pravu tehnološku podršku, uspjeh vam je nadohvat ruke! University Tech Market u Instar Centru donosi vam ekskluzivnu priliku da ostvarite vlastiti potencijal do čak 25% popusta na najnovije tech gadgete!

Bez obzira trebate li prijenosni laptop, monitor visoke kvalitete ili dodatne sitnice za olakšavanje života, mi imamo sve da vam olakšamo studentski život! Pronalaženje pravog alata za fakultetske obaveze može biti ključno za uspjeh. Stoga, nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku da brže i učinkovitije izvršavate svoje obaveze.

  

Laptopi

Neovisno o vašim potrebama, imamo prijenosnike po odličnim cijenama. Od manjih i laganih modela za one koji su često u pokretu, do moćnih prijenosnih računala s visokim performansama za zahtjevnije zadatke.

Monitori

Postignite jasnoću i preciznost u vašem radu uz naše visokokvalitetne monitore. Pratite svoj napredak s većim ekranima i poboljšanom rezolucijom kako vam ništa ne bi promaklo.

 

Mobiteli

Budite u toku s grupama, brzo provjeravajte rang liste i ocjene, slikajte bilješke, učite iz prezentacija – i to bez ikakvog problema na malom, ali moćnom uređaju!

 

Dodatna Oprema

Naša ponuda uključuje tablete, perifernu opremu i različite gadgete koji će vam olakšati obavljanje obaveza na fakultetu. Brže i lakše rješavaj zadatke uz pravu opremu.

Sada je pravo vrijeme da investiraš u svoje obrazovanje i postigneš maksimalni potencijal na fakultetu. Bez obzira na tvoje potrebe, University Tech Market ponuda ima rješenja koja će ti pomoći da si olakšaš život.

Ponuda vrijedi do 31.10. ili isteka ograničenih zaliha, stoga požurite dok su još cijene najboljih modela snižene. Posjeti naš webshop i poslovnice diljem Hrvatske i opremi se za uspjeh u Instar Centru!

Instar Centar – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Velik izbor i dobre cijene, jos bolje akcije, a i jeftina postarina. Najbolji.
Full dobra usluga, iznenađujuće široka ponuda, ugl noice
Marko B.
Kupnja bez registriranja je najveca pobjeda ikad. Will shop again!
Odlično,brzo i lako pozdrav i podrška za cijelu ekipu Instara 💪💪😉😉
Super stranica i odlicni proizvodi.
Luka V.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja