Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Stigle su nove RTX 4060 Ti grafike

Stigle su nove RTX 4060 Ti grafike

U svijetu tehnologije, brzina i performanse igraju ključnu ulogu u zadovoljstvu korisnika. Upoznajte se s najnovijom grafičkom karticom na tržištu - RTX 4060 Ti. Ova vrhunska komponenta dizajnirana je da zadovolji i najzahtjevnije potrebe korisnika i pruži nevjerojatno iskustvo igranja na računalu.

Za vas imamo posebnu RTX4060Ti ponudu u Instaru.

Ova moćna kartica donosi izvanredne performanse i mogućnosti za sve vaše vizualne potrebe. RTX 4060 Ti nudi ne samo nevjerojatnu snagu, već i napredne značajke kao što su Ray Tracing i DLSS (Deep Learning Super Sampling). Ray Tracing omogućuje realistično osvjetljenje i sjene u igrama, stvarajući gotovo fotorealistične scene. DLSS koristi umjetnu inteligenciju za poboljšanje performansi i kvalitete slike, omogućujući glatko igranje čak i na ultra visokim rezolucijama.

Zahvaljujući najnovijoj arhitekturi i naprednom hlađenju, ona pruža visoku brzinu renderiranja, fluidne animacije i izuzetno detaljnu grafiku. Bilo da ste strastveni igrač ili profesionalni dizajner, ova kartica će vas oduševiti svojom sposobnošću da istovremeno podržava visoke rezolucije i vrhunsku razinu detalja.

Nudimo širok izbor komponenti, uključujući i najnovije grafičke kartice. Naš tim stručnjaka pružit će vam podršku u odabiru najboljih komponenti kako bi vam napravili idealan custom PC po mjeri ili možete odabrati jedno od Instar računala.

Instar Techno Center – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
sve pet lako i jednostavno nikad lakše nisam pronašao neku stvar
petar a.
Zasad moj najdraži webshop vezan za tehniku. Vrlo jednostavna i sigurna kupnja bez ikakvih muka.
super je stranica ima jako puno zanimljivih stvari
Patrik K.
Prvi puta koristim vaš web shop, ali sve je super jednostavno posloženo tako da je kupovina i proces jako dobar. Puno bolji nego kod konkurentskih dućana.
Oliver K.
Super ste! Zadovoljan sam sa izgledom stranice i sa Vašim uslugama.
Nikola Š.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja