Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Stiže bundle godine!

Stiže bundle godine!

U Instar Centru, donosimo vam ekskluzivnu FC24 & PS5 ponudu koja će vas ostaviti bez daha. Sada možete uživati u igrama na najnovijoj generaciji konzole - PlayStation 5 C Chassis, EA Sports FC24 VCH i FUT VCH. Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Pogotovo uz tako dobru cijenu gdje uštedite više od 100,00 €!

PlayStation 5 C Chassis: Ultimativno Gejmersko Iskustvo

PlayStation 5 C Chassis predstavlja vrhunac gejmerske tehnologije. Sa svojom moćnom hardverskom konfiguracijom, igre će izgledati bolje i brže nego ikada prije. Uživajte u kristalno čistoj 4K grafici i brzini koja će vas ostaviti bez daha. Zvuk je također na vrhunskom nivou zahvaljujući tehnologiji 3D zvuka, pružajući vam potpuno uronjeni doživljaj.

EA Sports FC24 VCH: Sportsko Uživanje na Svoj Način

Uz ovu ponudu, dobivate i EA Sports FC24 VCH, što znači da možete uživati u najnovijem izdanju omiljenih sportskih igara. FIFA, Madden NFL, NHL, i mnoge druge igre čekaju da budu istražene. Kreirajte vlastite sportske legende, natječite se s prijateljima ili se priključite globalnoj zajednici igrača.

FUT VCH: Ojačajte Svoj FIFA Ultimate Team

Za sve ljubitelje FIFA igre, ova ponuda uključuje i FUT VCH (FIFA Ultimate Team Virtual Currency). Otvorite pakete, pojačajte svoj tim, trgujte s drugim igračima i izgradite svoj san tim. S ovim VCH-om, otvara se cijeli svijet mogućnosti u FIFA Ultimate Team modu.

Sada je pravo vrijeme da osigurate svoj primjerak PlayStation 5 C Chassis uz EA Sports FC24 VCH i FUT VCH u Instar Centru. Ne samo da ćete dobiti jedan od najmoćnijih gejmerskih uređaja na tržištu, već ćete također imati pristup nizu nevjerojatnih sportskih iskustava.

Ne propustite ovu priliku i saznajte sve o ovoj ponudi OVDJE. Ova ponuda je ograničena, stoga budite brzi i osigurajte svoj primjerak danas.

Instar Centar - kvaliteta i performanse bez kompromisa.

nove-znacke.111

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu
Odličan shop, ogromna ponuda, odlične cijene, jeftina i brza dostava. Svakako preporučam.
Mauro B.
Sve 5, jeftinije nego u ostalim trgovinama i web stranicamaSuper!
JOZEFINA V.
Nema bolje informatičke trgovine u Hrvatskoj, preporuka
Sviđa mi se vaša stranica iz razloga što ima veliki izbor opreme za računala. Super ste!
Dorijan Š.
Jako jednostavan i povoljan webshop. U svome gradu nemam poslovnicu ali vjerujem da imaju vrhunsko osoblje i savjete, kao što se da i pročitati. Sve pohvale!
Nikša R.
INSTAR SHOP U BROJEVIMA
Uvjerljivo najbolji shop
Preko 150.000 poslanih paketa
Preko 200.000 mjesečnih posjetitelja